Horoskop za eksploziju strasti i teške odluke: evo šta nam donosi Mars u Vagi (do 19. novembra 2019.)

Horoskop- Mars ulazi u znak Vage! Očekuju nas turbulentne situacije na mnogim poljima...

Mars od 4. oktobra dobija primese Vage i tako će biti sve do 19. novembra. Ovo nije najbolja pozicija za planetu koji je zadužen za aktivnost, inicijativu, za našu pokretačku energiju.

Umesto da se kreće prema cilju i ostvaruje započeto, ovaj Mars bi mogao upadati u dileme. Odlagati aktivnost, važe između dve opcije njemu jednako dobre, a potom ima utisak ako izabere jednu da je nešto propustio ili izgubio. Zato dugo "Vaga", često odustaje od obe opcije i propušta neke prilike.

HOROSKOP ZA JESEN 2019. GODINE: evo kome se u decembru ostvaruju veliki snoviHOROSKOP ZA JESEN 2019. GODINE: evo kome se u decembru ostvaruju veliki snoviHoroskop otkriva šta nas očekuje u oktobru, novembru i decembru!

Vaga je u astrologiji zadužena za odnose s drugima, kako bračne, ljubavne, tako i za poslovna partnerstva. Zato će ta područja u narednih više od mesec dana biti jako aktivna i prepuna promena. Od novih početaka, do svađa i razilaženja, sve zavisi od toga kako je on položen i aspektiran u vašoj natalnoj karti.

Protivrečnost ovog položaja je u tome što je Mars simbol rata i borbenosti, a sada će se kretati znakom koji se zalaže za mir i kompromise. Reč je o miroljubivom ratniku, ali sve dok ne izgubi strpljenje. Tada postaje vrlo nezgodan i više se koristi pasivnom agresijom, nego direktnim napadom.

Pitanja vezana uz pravdu, pravne postupke, lepotu, veze, brak i bračnog partnera biće dominantne.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.