Horoskop za eksploziju pozitivne energije: evo kakve nam neverovatne šanse donose Mars i Uran u znaku Ovna (do 8. marta 2019.)

Mars i Uran se susreću na samom kraju znaka Ovna, a zajedno će boraviti i u znaku Bika! Evo šta nam horoskop predviđa do 8. marta 2019. godine...

U večernjim satima 6. januara Uran je krenuo direktno u znaku Ovna. Tu ostaje do početka marta i u ovaj znak se neće vraćati više od 80 godina. Uran u Ovnu uvek predstavlja pionira, Ovan je prvi znak Zodijaka, i "početak svih početaka". Ovan je kardinalni (brzi), muški (aktivni) znak koji pripada vatrenom elementu, prva iskra, mladost, početak proleća, inicijalna kapisla, koja pobuđuje sve ostale energetske potencijale.

Šta očekuje Ribe, Rakove i Škorpije u 2019. godiniŠta očekuje Ribe, Rakove i Škorpije u 2019. godiniSaznajte kakve promene vas čekaju tokom 2019. godine i kako da se za njih pripremite

Od ovog trenutka pa sve do 8. marta, na nebu nećemo imati planete u retrogradnom hodu! Kada su sve planete direktne, Univerzum nam poručuje da smo usvojili lekcije ili ispravili greške iz prošlosti i da treba da se prilagodimo novom kosmičkom ritmu, kako bismo ostvarili svoje želje. Direktan Uran dodatno ojačava (oslobađa) našu slobodnu volju, tako da su naredna 2 meseca jako povoljan period za nove poduhvate, početak posla, preseljenje itd. Imajte na umu da je Uran boravio u znaku Ovna gotovo 7 godina i da se u ovaj znak neće vraćati jako dugo, tako da je ovo zadnji voz koji možete (i morate) da uhvatite, a on pored vas prolazi jako brzo.

Ako mislite da nemate dovoljno vremena ili energije za nove izazove, i da se već dugo vrtite u začaranom krugu, tu je planeta Mars da vam pomogne. U novogodišnjoj noći, Mars je presao iz znaka Riba u znak Ovna, gde ostaje do 16. februara. Zamislite da ste izašli iz podmornice i ušli u novi "Ferrari". Vreme je da prestanete da kaskate, i da stazom života projurite sa osmehom i vetrom u kosi.

4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbine4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbineGodišnji horoskop za 2019. godinu - ovi znakovi će doživeti neverovatnu transformaciju!

Mars i Uran se susreću na samom kraju znaka Ovna, a zajedno će boraviti i u znaku Bika. Boravak Marsa i Urana u istom znaku donosi eksploziju. Eksploziju ideja, emocija, nezadovoljstva… Uran je uvek slobodna volja, tako da je na vama da kanališete ovu energiju na pravi način. Ova planetarna postavka može jednako da vam donese i profit od odlične poslovne ideje, ali i bankrot. Nemojte ovo da pogrešno shvatite, Univerzum je na vašoj strani, otvaraju vam se nove mogućnosti u narednom periodu, ali vi ste ti kojim morate da ih iskoristite. Da zaključim, Univerzum vam šalje "Ferrari", ali ključevi su u vašim rukama!

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.