Horoskop za drugačije i neobične osobe: kako vaš znak Zodijaka ispoljava svoju posebnu stranu

Da li vam vaša autentična duša može pomoći na putu napretka? U kojoj meri je preporučljivo da budete posebni i ekscentrični? Pročitajte koje osobine vašeg horoskopskog znaka čine posebnim...

Svako od nas ima neobičnu stranu. Ona se može odlikovati na mnogo raznih načina, oblačenjem, ishranom, stavovima, ponašanjem... Biti neobičan znači biti drugačiji, prkositi pravilima, što nije uvek lako. Ali, to znači i biti jedinstven, biti svoj! Istražite svoju neobičnu stranu koja vas vodi napred...

Biti neobičan, čudan, drugačiji, ekscentričan, znači iskoračiti izvan onoga što se smatra udodanim, normalnim, prihvatljivim po merilima zajednice u kojoj živimo. To znači odbaciti pravila u koja ne verujemo ili im namerno prkosimo da bismo zadržali svoju slobodu.

Astro tumačenja vašeg životnog poziva: gde srce vuče Bika, Devicu i Jarca...

Biti neobičan ponekad je najdublja potreba bića, unutrašnji nagon koji ne možemo sakriti. To je potreba da osetimo nezavisnost i slobodu, pa živimo prema vlastitim pravilima. Svako od nas u nekoj životnoj fazi ili u nekim posebnim životnim temama istražuje granice, balansira na rubu ponašanja koje se smatra neobičnim. Ponekad to činimo samo zato da bismo privukli pažnju koja nam je u tom trenutku potrebna.

Tokom ličnog razvoja, posebno u pubertetu, zaista je normalno izražavati pobunu protiv onih pravila koja smatramo da su nam nametnuta. Otporom prema pravilima, vlastitom ekscentričnošću zapravo osvajamo slobodu za lični izražaj. Ali, nakon prirodne i zdrave pobune koja je obeležila odrastanje svakog od nas, neke naše neobične želje, stavovi i navike ostaju trajno prisutni.

Astro tumačenje magnetizma vodenih znakova: tajni senzibilitet Raka, Škorpije i Riba...

Biti drugačiji nije lako. Kad prihvatamo vrednosti koje društvo smatra poželjnim i sigurnim, osećamo da nas zajednica štiti. Svakom je od nas potrebno osećanje prihvaćenosti, svako želi pronaći svoje stabilno mesto pod suncem. Da bismo iskoračili iz te sigurnosti, potrebna je hrabrost. Biti drugačiji znači iskoračiti i izložiti se pogledima i osudama mnogih koji se drže sigurne zone. To je samotni položaj na kojem možemo postati meta osude ili poruge. Da bismo ih izdržali, potreban je osećaj ispravnosti onoga što radimo, duboka uverenost u istinitost i vrednost vlastitih stavova.

Kad nas povede unutrašnji osećaj ispravnog delovanja i čvrsto uverenje da znamo šta činimo, tada priznajemo samo vlastita pravila. U mnogim situacijama primetićemo da mnogi oko nas ne razumeju naše velike ideje.

Možemo da budemo u opasnosti da sebe postavimo iznad drugih, jer mislimo da znamo bolje, pametniji smo, vidimo ono što drugi nisu u stanju da vide.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.