Horoskop za dolazak Crnog Meseca u znaku Lava: vreme je da životom zavlada vatreno srce (1. avgust 2019.)

Horoskop za mlad Mesec u znaku Lava! Crni Mesec ispunjava naše srce dobrom energijom...

Mlad Mesec u znaku Lava začaraće nas svojim magičnim sjajem 1. avgusta 2019. godine u 5 časova i 11 minuta, piše Lovesensa.

U avgustu imamo dva mlada Meseca, zato se ovaj mlad Mesec naziva i Crni Mesec, a drugi će se pojaviti 30. avgusta u 12 časova i 37 minuta.

Ovaj mlad Mesec donosi energiju obnavljanja i početak novog životnog ciklusa. Nakon lunarnog pomračenja koje je unelo pometnju u naš život, mlad Mesec vraća mir i stabilnost.

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Lava očekuje ljubavno osveženje, a Ribe vodi romantična intuicijaKratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Lava očekuje ljubavno osveženje, a Ribe vodi romantična intuicijaLjubavni horoskop - saznajte kakava romantična sudbina očekuje vaš znak do 15. avgusta!

Vreme je za oporavak i novu energiju, pa će nam dolazak mladog Meseca pomoći da napravimo drugačije planove i nove životne poteze.

Očekuju nas neverovatne prilike i otvaraju se vrata raznih mogućnosti. Međutm, važno je da ne preterate i napravite drastične promene jer smo još uvek pod senkom retrogradnog Merkura.

Mlad Mesec donosi šansu da privučemo željene stvari od Univerzuma. Naša duša se oporavlja od eklipse i retrogradnog Merkura, pa je 1. avgust presudan za kreiranje novih želja.

Lunarno i solarno pomračenje otvorili su na duši neke stare rane, ponovo smo osetili bol iz prošlosti, ali sa mladim Mesecom dolazi do isceljenja. Međutim, ta bol donela je i neke važne lekcije i sada znamo kako da pristupimo procesu transformacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.