Horoskop za dane isceljenja: kako da najbolje iskoristite mlad Mesec u Biku

Poljubac Sunca i Meseca označava vreme dobrih početaka i novog ciklusa!

Svaki put kad se Mesec i Sunce „poljube" u aspektu konjukcije u nekom znaku, na nebu vidimo mlad Mesec. To se događa otprilike svakih 28 dana, koliko Mesecu treba da napravi krug.

Od tog trenutka, Mesec ulazi u fazu svog rasta, „penjući" se prema opoziciji prema Suncu ili - punom Mesecu što će se dogoditi za 14 dana od mladog Meseca.

I te dve nedelje je vreme rasta, početaka, sađenja i sejanja. Doslovce - sejanja, jer sve što posejete i posadite u vreme rastućeg Meseca zasigurno će vam rasti. Ako to još posadite u vreme dok je Mesec u Biku, budite sigurni da neće samo rasti već će - bujati.

To znači da su idealni dani 26. i 27. aprila!

Dakle, 26. aprila u 14 sati i 16 minuta Mesec je bio u egzaktnoj konjukciji sa Suncem na 6 stupnjeva i 27 minuta Bika. Ovaj mladi Mesec upravo je krenuo u novi ciklus rasta, pravo vreme za početke svih vrsta. I pravo vreme za vrtlarske i poljoprivredne radove. Bik kao znak zemlje fiksnog kvaliteta podržaće svaku nameru vezanu uz plodnost i bujanje a to, dakako, stavljanjem semena ili mladice u zemlju, i želimo.

Nakon toga će on preći u Blizance, vazdušni znak koji baš nema puno veze s poljoprivredom ali ima s - komunikacijom, putovanjima i prenošenjem informacija na svim nivoima pa će vam 28/29. aprila i to - rasti. Ako, dakako, u to vreme krenete s nekim novim idejama i „posejete" ih upravo tamo gde i kome treba.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.