Horoskop za dan hrabrosti i novih početaka: šta vam donosi tranzitni Mesec u Škorpiji (6. septembar 2016.)

Spremite se za dan prepun neočekivanih obrta i transformacija, ali će trigon Plutona u Jarcu i Sunca u Devici doneti stabilnost. Otkrijte šta vas još očekuje danas...

Tranzitni Mesec je 5. septembra uveče napustio znak Vage i ušao u znak Škorpije i do kraja dana stiže do 16* ovog znaka. Iza sebe ostavljamo taktičnost, fine manire i potrebu za partnerskim odnosima bilo koje vrste, prekidamo dogovore i počinjemo sumnjati u sve oko sebe. Planiramo napad iz zasede i objavu rata nekome ili nečemu.

Konjukcija Saturna i Marsa u znaku Strelca: izračunajte gde je vaše polje usuda u kojem boravi malefik planeta (udari sudbine do 29. maja 2017)...

Danas ćemo dizati tenziju za svaku sitnicu, jer Mesec u Škorpiji jača strahove, istražuje teorije zavere i sve oko sebe doživljava kao pretnju ili opasnost. Mesec u Škorpiji je iskonska potreba za preživljavanjem i borba do poslednjeg daha. Danas dolazimo do ekstrema u gotovo svim situacijama, a za one kolebljive, to može biti kobno (sukob na poslu ili gubitak posla, narušeno zdravlje, lom u emotivnom životu...).

Dispozitor Meseca je kolebljivi Mars u Strelcu, koji voli da filozofira, koji ima spremnu strategiju, ali ne i hrabrost, da istu sprovede u delo. Sa druge strane, drugi dispozitor tranzitnog Meseca je Pluton u znaku Jarca. Upravo će sa Plutonom danas tranzitno Sunce iz znaka Device obrazovati trigon. Srešće se vladar života - Sunce, i Pluton - vladar smrti, kao konačne transformacije, u zemljanim znakovima (Devica/Jarac).

Ovo je potreba duha da se uzdigne nad materijom, a tokom tog procesa, svako od nas prolazi kroz lakše i teže nivoe transformacije. Gde Pluton umeša prste, tu odlazimo u ekstrem. Suočeni smo sa arogancijom, fanatizmom, pretencioznošću i samoprecenjivanjem, prinudama i podređivanjem, ali i pobeđivanjem.

Tarot, astrologija, telepatija: koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znaka...

izradite_natalnu_kartu

Pogledajte koja astrološka polja Vam aktivira ovaj trigon, tj. koja polja u Vašoj natalnoj karti počinju u znaku Device, odnosno u znaku Jarca. Upravo u tim oblastima života danas možete raščistiti nered, koji se skuplja duže vreme. Ovaj povoljan aspekt nudi jedan kraj (Pluton), koji se transformiše u novi početak (Sunce). A upravo taj novi početak može doneti osećaj sigurnosti, bilo materijalne, bilo emotivne, jer se ovaj aspekt odvija u zemljanim znakovima, koji nude stabilnost i postojanost.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.