Horoskop za čudesan ulazak Marsa u znak Bika: kakva ljubav i sreća očekuje vaš znak Zodijaka (od 10. marta do 20. aprila 2017. godine)

Vrata ljubavi otvoriće se nekim znakovima, dok će uživanje u pozitivnoj energiji i obilju doneti pravo zadovoljstvo! Pročitajte kakva sudbina vas očekuje za ulzak Marsa u znak Bika...

U periodu od 10. marta do 20. aprila Mars se kreće znakom Bika i promeniće smer našeg delovanja. Kao prvo mogao bi nas usporiti, učiniti opreznijima, promišljenima. Pre Bika, Mars je boravio u Ovnu i terao nas je u akciju bez prethodnih analiza i razmišljanja o tome da li je nešto dobro za nas ili nije. Ovnovski Mars prvo skoči potom kaže "hop". Mars u Biku je mnogo pasivniji. Treba mu pogonsko gorivo, on je posmatrač, sporije se motiviše, još sporije pokreće, stoga bismo se češće mogli suočavati s ličnim, ali i tuđim odlaganjem i zastojima.

Horoskop za proleće 2017. godine: Ovaj znak Zodijaka će uživati u tajnoj ljubavi...

Nije prilagodljiv, hoće da je sve po njegovom i tvrdoglav je do bola. Istrajan je, uporan, strpljiv, a to bi u idućem razdoblju moglo uticati i na naše ponašanje. Mars u Biku najsnažniji je kad mu se pruža otpor. Stoga ako se sudarite sa situacijom kroz koju ne znate kako proći, ovaj Mars će vam dati nezaustavljivost. Nećete srljati, no nećete ni odustati. Čekaćete dok vam se ne otvori prostor za ulazak.

S ovim Marsom neće biti lako menjati stvari. Čuvaće se stečeno, sve dok ne dođe era Marsa u Blizancima (od 21.4.) koji će požuriti da promeni sve ono što smo hteli u vreme tranzita Marsa znakom Bika, a to nam nije pošlo za rukom.

Mnogi će se usmeriti na rešavanje finansijskih pitanja, na zaradu, grčevito se boreći kako bi konsolidovali prihode i rashode. Postajemo oprezniji u rukovanju s novcem, ne odvajamo se lako od njega. Posesivni smo. Materijalna situacija za neke će biti izvor novih strahova, ali i mogućnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.