Horoskop za crni Mesec u znaku Vodolije: ova 4 znaka očekuju najveći životni izazovi do kraja oktobra 2018. godine

Crni Mesec u znaku Vodolije budi tamne strane, uspavane senke i karmičke dugove, a evo kakav test je za nas sudbina pripremila do kraja oktobra!

Prolazak Crnog Meseca (Lilit) kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Krajem oktobra, Crni Mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene.

Kada sam gledala godišnju astrološku analizu za ovu godinu, uočila sam nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

Ljubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop otkriva slatke tajne vašeg srca - evo šta će se na polju romantike promeniti tokom jeseni 2018. godine!

Kada sam pre neki dan posmatrala kartu, primetila sam da ulazak Crnog Meseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas poslednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

Prolazak Crnog Meseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoi govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene. Naime, Crni mesec predstavlja invertnu sliku pravog Meseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem besa i osvetoljubivosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.