Horoskop za čiste emocije i suočavanje sa problemima: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Device (do 3. marta 2018.)

Pun Mesec u Devici suočava nas sa najvećim strahovima, otkriva probleme i pokušava da nas nauči važnu životnu lekciju, ali horoskop predviđa da će doneti sreću zaljubljenima koji gaje samo čiste emocije!

Prati nas osećaj teskobe, već neko vreme. Prati nas neki neobjašnjivi teret na grudima, u svakom udahu, i sve češći lažni osmesi. Pokušavamo da izbegnemo radoznala pitanja i zadiranje drugih u neke samo naše intime. Mesec će u Devici biti od prvog marta (6.58 sati), pa do trećeg marta (9.20 sati). A pun Mesec u Devici desiće se drugog marta u 1.51 sati.

Horoskop otkriva ko će imati novac u 2018. godini: ova 3 znaka očekuje poslovni napredak i obilje

Možemo drugima biti primer srećnih, bezbrižnih i radosnih osoba. Možemo, jer smo usavršili skrivanje, menjanje teme i osmehe koji ne govore istinu. No, istina je da nas skoro svaki udah boli. Istina je da su koraci sve teži. Čini nam se kako zidovi koje smo podigli počinju da se pomeraju, ali prema nama. Guše nas, sputavaju i suočavaju. A najmanje od svega želimo da se suočimo sami sa sobom.

I pričaćemo o samospoznaji. Savetovaćemo druge kako je to osnov svakog narednog uspešnog koraka. Sve ćemo to raditi. Samo se sa sobom nećemo upoznati. Bežimo. Od mana, od slabosti, od jednom donetih pogrešnih odluka, od krhkosti i rana koje ne mogu da zarastu. Želeli smo da izaberemo najbolje po nas. I, vođeni tim uverenjem, sami smo sebi pripremili "živo blato", u koje već danima unazad lagano tonemo. A, izazovi su tek pred nama.

Pun Mesec u Devici desiće se na 11. stepeni stepenu ovog znaka. Svi oni koji imaju Ascendent (podznak) ili neku planetu na oko 11. stepeni Device, mogu očekivati da će dublje pod svojom kožom osetiti dejstvo ovog punog Meseca. Takođe, i oni koji imaju Ascendent ili neku planetu na oko 11. stepeni Riba (aspekt opozicije), ali i Blizanaca ili Strelca (aspekt kvadrata), mogu očekivati izvesne promene. Najblaže dodire ovog punog Meseca osetiće svi oni koji imaju Ascendent ili neku planetu na oko 11. stepeni Vage ili Raka (aspekt sekstila), ali i Jarca ili Bika (aspekt trigona).

Čemu će nas učiti dejstvo punog Meseca u Devici? Pre svega, suočićemo se na iskonskim strahovima. Sa svim onim situacijama od kojih bežimo, jer nismo sigurni kako bismo se snašli u njima. Strah od neizvesnosti, od nepoznatog, od potencijalne greške, jeste jedna od ključnih karakteristika Meseca u Devici.

Mada vam osobe sa ovim Mesecom to nikada ne bi u potpunosti priznale. Oni ne vole svoje greške. Ne vole kada im neko ukaže na pogrešan postupak ili korak. To ih duboko povređuje. Jer uvek teže najboljem i najispravnijem. I, nije tu u pitanju ni gram gordosti. Nikako. Jednostavno, ove osobe uvek teže ispravnoj odluci, čistoj savesti i savršeno obavljenom poslu. Ukoliko nije savršeno, nije dobro. I tu nastaju problemi.

Kada je sve odlično, Mesec u Devici biće divno društvo. Ali, ako makar jedna stvar nije dobra, sve ono što jeste pašće u vodu, i osoba sa Mesecom u Devici zapašće u svoje stanje preterane osetljivosti i zabrinutosti. Ni to vam ovi ljudi nikada ne bi priznali. Oni brinu. Oko svega. Najviše im smeta kada od drugih čuju reči: "Ne brini", a svesni su da ih drugi izgovaraju sa razlogom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.