Horoskop za četvrtak, 18. oktobar 2018. godine: Lavu se otvaraju vrata uspeha, a Devicu čeka romantična avantura

Dnevni horoskop - vreme je da rešite probleme u nekim odnosima i sačuvate energiju za nove životne izazove!

OVAN

Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

Horoskop - šta odeća koju nosite otkriva o vama: evo kako se oblače Blizanci i VodolijeHoroskop - šta odeća koju nosite otkriva o vama: evo kako se oblače Blizanci i VodolijeBlizanci i Vodolije žele odećom da pokažu svoj karakter, znatiželjan i prilagodljiv, avangardan, veseo, društven. Vole da budu…

BIK

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu s tim i ponašajte. Ako planirate put, odložite ga.

BLIZANCI

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći novčani dobitak koji velikim delom može rešiti bar deo finansijske napetosti koja vas muči.

RAK

Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi.

LAV

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

DEVICA

Možda ćete danas upoznati osobu sa kojom vas čeka romantična avantura.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.