HOROSKOP za buru strasti i romantične snove: kako na vaš znak Zodijaka utiču Mars i Venera u vatrenom Ovnu

Moćan ulazak Marsa i Venere u znak Ovna donosi ostvarenje romantičnih snova, ali i rastanke i ljubavna razočaranja! Pročitajte kakva sudbina očekuje vaš horoskopski znak u narednom periodu...

Pozicije Marsa i Venere, planeta akcije, seksualnosti i ljubavi u vatrenom Ovnu u kome se nalazi i tranzitni Uran - simbol flerta, najavljuju buru strasti, iznenadne raskide, ali i neočekivane obnove veza. To će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve koji mogu biti još energičniji, dinamičniji, strastveniji, ali i ljubomorniji i posesivniji.

Horoskop za proleće 2017. godine: Ovaj znak Zodijaka će uživati u tajnoj ljubavi...

Ove nedelje Mars obrazuje konjunkciju sa Uranom (aspekt impulsivnih odluka, vatrenog oružja, opasnosti u saobraćaju) obrazuje i opoziciju sa Jupiterom (povedite više računa o pravnim aspektima ugovora, datumima sudskih ročišta, precizirajte dogovore sa advokatima), kao i polusekstil sa Neptunom (budi nadahnuće i inspiraciju kod umetnika i naučnika). Jak Mars, a slaba Venera u Ovnu, takođe, upozorava na moguće probleme sa vidom, sluhom, zubima, glavoboljama...

OVAN (21. 3 - 20.4)

Vaš vladalac, Mars, u vašem znaku zajedno sa Venerom i Uranom, simbolima ljubavi i flerta, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, naročito ako zbog posla često putujete.

BIK (21. 4 - 21.5)

Sa Marsom, planetom strasti, u astrološkom polju tajni, krajem perioda možete da uđete u paralelnu vezu. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, mogući su problemi zbog partnerove ili ljubomore nekog člana porodice.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Venere upozorava da budete oprezniji za volanom, naročito ako često putujete. U prvoj polovini perioda, veće su šanse za uvećanje prihoda i odlazak na kraći put.

RAK (21. 6 - 22.7)

Pozicija Marsa i Venere, planeta akcije i ljubavi i vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija u devetoj astrološkoj kući, oko 27. februara, donose vam susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem.

LAV (23. 7 - 23.8)

Aspekti ljubavnih planeta i vašeg vladaoca Sunca nagoveštavaju mogućnost poznanstva sa senzualnom osobom na nekoj proslavi ili rođendanu. Moguć odlazak na zajednički put sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.