Horoskop za buđenje ljubavnih strasti: evo kakvu sudbinu donosi Venera u trigonu sa Jupiterom (18. i 19. jul 2017. godine)

Vreme je da probudite maštu i da se slobodno bacite u čistu reku ljubavi koja teče kroz vaš život dok je Venera u trigonu sa Jupiterom i u kvadratu sa Neptunom!

Tokom 18. i 19. jula 2017. godine Venera je u trigonu sa Jupiterom i u kvadratu sa Neptunom, a to su dani ljubavi, zaljubljivanja i radosti koje život donosi.

Numerološka prognoza za jul 2017: dvojke očekuje letnja ljubav, a sedmice rešenje novčanih problema...

Ovaj 18. jul je divan dan, sa divnim mogućnostima da se doživi nešto zaista dobro. Venera u Blizancima je u trigonu sa Jupiterom u Vagi, dan kada se istina, pravda i ljubav dešavaju lako. Venera u Blizancima donosi dve mogućnosti i dve šanse, jer je u kvadratu sa Neptunom u Ribama. To donosi mogućnost da ulepšano vidimo stvarnost, da posmatramo svet kroz ružičaste naočare. To može biti uzrok i zaljubljivanja, jer ne vidimo osobu onakvu kakva zaista jeste.

Pod ovim tranzitom očekujte veliko zavođenje, ali i obmane ili finansijske prevare. Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom u jutarnjim satima, pojačava osećaj zadovoljstva, uživanja u čulnim ugađanjima, kao što su poljupci, dodiri, zagrljaji i milovanje, kao i ućivanje u hrani i ukusima koje volimo. Za stvaralštvo svih vrsta ovo je pravo vreme. Muzika se tada gotovo oseća, mašta je prisutna i pomaže u svim vidovima stvaranja. Razvijena je intuicija i osećaj za emocije drugih.

Ipak najlepši aspekt Venera u Blizancima u trigonu sa Jupiterom može vam doneti splet okolnosti koji dovode do ljubavne razmene u kojoj ima iskrenosti, lakog i velikodušng pokazivanja osećanja, ili do novih susreta, ljubavnih poznastava i širenje ljubavi u vezama koje već postoje. Optimizam i lepo raspoloženje lako se širi na druge.

Ovo je dan kada možete osetiti u sebi više dobrote i velikodušnosti, zato budite otvoreni da dajete i dobijate. Ovoga puta to će ići lakše. Zato je ovo dan dobitaka, koji će pospešiti i Mesec u Biku, koji povoljno utiče na finansije, posebno oko podneva kada je u trigonu sa Plutonom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.