Horoskop za boravak Jupitera u Škorpiji: šta sve treba da naučimo do 8. novembra 2018. godine

Naučiće nas ovaj astro tranzit da razmišljamo hladne glave, da uvek održavamo pozitivnu sliku o sebi u svojim očima.

Planeta Jupiter, najveća planeta sunčevog sistema i astrološki najveći benefik, u jednom znaku boravi oko godinu dana, a celi zodijački krug pređe za dvanaest godina. Jupiter je sreća, spas, nagrada, novac, znanje, pravda, mudrost i moral.

Jupiter je putnik koji nas tera da naučimo nešto novo. On je volja za životom, optimizam i osmeh, planeta mudrosti i dobrote, visokog obrazovanja i dalekih putovanja. Njegova energija vodi istini, pravdi, toleranciji, strpljenju, znanju i razumevanju.

Ovaj benefik vlada i sportom, slobodnim vremenom, lovom i životinjama, dalekim putevima, velikim uspesima, bogatstvom, nadmoći, ugledom i dostojanstvom, on je sudija, vlast i onaj koji pruža pomoć. Jupiter je traganje za smislom, on je svrha života, on nam otvara vrata optimizma, prosperiteta, ekspanzije.

Kakvu ljubav obećava Jupiter u Škorpiji: šta moćni tranzit donosi vašem podznaku...

Jupiter nam pruža mogućnosti, otvara vidike, pokazuje gde smo najuspešniji i gde leži naša sreća. On uglavnom uvek donosi dobitke, ekspanziju, optimizam, širinu, ali širi sve ono na šta naiđe, bilo to dobro ili loše.

Jupiter nam daje odgovor na pitanje gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti sreću sa neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa, kao i od aspekata koje prave s našim planetama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.