Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)

Horoskop za Veneru u znaku Škorpije - da li vas čeka obilje ili sreća u ljubavi...

Venera, simbol ljubavi, lepote, novca i umetnosti, naredna četiri meseca, od 9. septembra ove godine do 7. januara 2019, "šetaće" se preko Škorpije i Vage, simbola erotike i partnerskih odnosa. Jednom godišnje, ova planeta boravi oko mesec dana u osmom zodijačkom znaku, ali ove godine će se zadržati četiri puta duže jer će ići retrogradnim hodom. Prividni hod unazad slabi uticaj svake planete, pa i Venere čija će moć od 5. oktobra do 16. novembra, biti dvostruko oslabljena, kako zbog pozicije u Škorpiji tako i zbog retrogradnog hoda. To će se, pre svega, odraziti na ljubavni život i finansije svih znakova, posebno Bikova, Vaga i Riba.

Osim pozicije Venere u znaku erotike, moći i novca, važni su i aspekti koje ona obrazuje sa ostalim tranzitnim planetama.

Horoskop otkriva: žene rođene u ovim znakovima su najbolje suprugeHoroskop otkriva: žene rođene u ovim znakovima su najbolje suprugeAstrolozi otkrivaju - žene rođene u ovim znakovima veruju u brak i ljubav za ceo život, a najbolje su supruge u Zodijaku!

Čim uđe u Škorpiju, početkom nedelje, Venera će obrazovati harmonične aspekte (sekstile) sa Merkurom i Saturnom, a napete sa Marsom (kvadrat) i Uranom (opozicija).

Sekstil između Venere u tajanstvenoj Škorpiji i Merkura u analitičnoj Devici pogoduje osobama koje se bave nekim kreativnim zanimanjima, umetnicima, piscima, slikarima, kompozitorima. Tome doprinosi i uticaj Neptuna iz senzitivnih Riba koji će do kraja godine podsticati inspiraciju kod umetnika i nadahnuće kod naučnika. Kod predstavnika vodenih i zemljanih znakova emocije će biti veoma naglašene, zbog čega će mnogi od njih poželeti da uđu u paralelnu ili tajnu vezu.

Planeta ljubavi, umetnosti, lepote i novca Venera u sekstilu sa Saturnom, simbolom uspeha i ambicije, najavljuje nove šanse koje će najbolje umeti da prepoznaju zemljani i vodeni znaci. Zato će Bikovima, Devicama, Jarčevima, Rakovima, Škorpijama i Ribama lakše poći za rukom da uspostave saradnju sa strancima, podignu kredit, pokrenu biznis, kupe ili prodaju stan ili poslovni prostor.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.