Horoskop - očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godine

Navikli smo da svaki dolazak mladog Meseca donosi značajne promene i nove početke, ali ovoga puta njegov boravak u znaku Riba utiče na isceljenje duše! Saznajte šta nam horoskop predviđa...

Horoskop - tokom 6. marta 2019. godine na nebu se pojavljuje mlad Mesec, simbol novog početka, i ulazu u znak emotivnih Riba, piše Lovesensa.

Mlad Mesec u Ribama bavi se stanjem naše duše i vraća nam stare "moći" koje smo davno izgubili. To znači da ćemo se lakše suočiti sa izazovima, teretom iz prošlosti i uspećemo da iskoristimo energiju Meseca na najbolji način - shvatamo da je vreme da počnemo sve iznova.

Mesečni horoskop za mart 2019. godine: ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srcaMesečni horoskop za mart 2019. godine: ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srcaMesečni horoskop za ljubav - saznajte kakva sudbina očekuje vaše srce u martu 2019. godine!

Ovo je aspekt isceljenja duše, trenutak kada ćemo početi čvrsto da stojimo na zemlji. Moćna energija učiniće da postanete svoj lični guru, lako pronalazite izlaz iz lavirinta problema i briga, a najvažnije je da obuzdate ego. Ako ostanete prizemljeni, spremni za transformaciju, ali i dosledni sebi, uspećete da započnte put značajnih životnih promena.

Mlad Mesec nas podstiče da posadimo novo seme života koje će doneti lepšu perspektivu. Sada je vreme da iskoristite snagu uma, ali intuicija će vam dati nagoveštaj koju odluku treba da donesete. Naučite da slušate svoj unutrašnji glas, jer intuicija često vidi dalje od nas.

Horoskop otvara magična vrata budućnosti: evo na kojih 6 znakova će najviše uticati retrogradni Merkur (od 5. do 28. marta 2019.)Horoskop otvara magična vrata budućnosti: evo na kojih 6 znakova će najviše uticati retrogradni Merkur (od 5. do 28. marta 2019.)Otvaraju se magična vrata neizvesne budućnosti - evo šta će nam retrogradni Merkur doneti i koji znakovi posebno treba da budu na…

Ovaj mlad Mesec biće povoljan za maštanje, umetnost, ali i za isceljnje duše i tela. Tokom njegove magije najviše će uspeha imati nadarene i kreativne osobe, kao i oni koji se bave humanitarnim radom i rade u zdravstvu.

Najpozitivnija stvar ovog mladog Meseca jeste to što ćete uspeti da izbacite sebe i drage ljude iz vrtloga problema i životnih iskušenja. Ako pomažete drugima, uspećete u sebi da probudite mir i ravnotežu. Karma pamti svako dobro i loše delo, zato se u vladavini mladog Meseca aktivirajte u humanitarnom radu, počnite da volontirate i uradite nešto dobro za sebe i svoje okruženje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.