Horoskop - za 7 dana na nebu će sijati pun Mesec u znaku Device: Vodolija će zablistati, a Rak uživa u srećnoj ljubavi

Astro prognoze za pun Mesec u znaku device - evo šta nas očekuje od 19. februara 2019. godine!

Pun Mesec u Devici 19. februara 2019: Ovaj Pun Mesec se dešava na 0 stepeni Device u popodnevnim satima pa se svi možemo pripremiti za razna dešavanja i iznenađenja. Kako je Devica simbol zdravog razuma i mogućnosti da se prilagodi situacijama, onda će Device i Ribe imati šansu da sve dovedu u red i poprave tamo gde je krenulo nizbrdo. Svi bi mi trebalo da se podsetimo kako bi trebalo i kako bismo mogli da budemo bolji nego što jesmo.

Rakovi i Jarčevi bi sada mogli da požele da nešto uče kako bi pokrenuli svoj intelekt i mnoge svoje sposobnosti. Ovan,Vaga, Blizanci i Strelci bi mogli da iskoriste svoj šarm za uspeh, posebno ako se nađu u pravo vreme na pravom mestu, piše astrolog Željka Knežević. Lavovi i Vodolije bi mogle da prave čistku. Ne preporučuje se da odbacujete neke stvari ili ljude iz svog života, jer sve se može transformisati i prepraviti. Bik i Škorpija mogu da imaju dosta dobre mogućnosti za vreme punog Meseca. Velike su mogućnosti ovog punog Meseca, mnogim osobama mogu da se ostvare snovi i da dođu do stvari koje žele.

Horoskop - šta nam u narednih 10 meseci donosi Jupiter u znaku Strelca: mnoga srca će napokon uspeti da pronađu mirHoroskop - šta nam u narednih 10 meseci donosi Jupiter u znaku Strelca: mnoga srca će napokon uspeti da pronađu mirSaznajte šta vaš podznak očekuje u vladavini Jupitera u znaku Strelca - horoskop do 2. decembra 2019. godine!

OVAN

Vama srećne okolnosti donosi Jupiter iz Strelca, a tranzit planeta kroz Ribe vam daje dobru intuiciju koju treba sada poslušati. Mnogi Ovnovi mogu imati jako dobru ideju kako da dođu do posla, a samim tim i do novca. Pojedine osobe mogu uložiti svoju ušteđevinu u nešto što će povećati i umnožiti prihode. Naglasak je na poslu i finansijama.

BIK

Mnoge stvari se pokreću sa mrtve tačke i uz pomoć vaše intuicije vi sada možete donositi dobre odluke. Pojedine osobe će se baviti svojom decom, planirati a neko pravi i zabavu. Neka nadanja I očekivanja sada bi mogla da se dešavaju, kako sa prijateljima, tako i sa decom.

BLIZANCI

Sada će vam biti potrebno troduplo strpljenje. Ovaj period oko punog Meseca bi mogao da vam bude dosta stresan. Vrlo su naglašene emocije od očaja do euforije pa se dobro pazite. Svakako da iz takve situacije izlazite jači i sposobniji da se snađete u takvim situacijama. Merkur je u Ribama, što vama nije povoljno pa se čuvajte nesporazuma, grešaka na poslu i u privatnom životu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.