Horoskop - uskoro će se pojaviti čaroban mlad Mesec u Strelcu: napravite spisak želja i očekujte blistavu energiju (26. novembar 2019.)

Horoskop - ovaj mlad Mesec donosi nam jedan od lepših perioda u životu! Budite spremni za čaroliju...

Horoskop za mlad Mesec u znaku Strelca 26. novembar 2019. godine!

26. novembra dolazi nam talas moćne energija koja će uticati na sve znakove Zodijaka! Mlad Mesec u Strelcu pozitivno će uticati na mnoge od vas! Nekom će mlad Mesec doneti promene na ljubavnom planu, a nekom će uticati na karijeru i na poslovnu sferu. Sada je vreme za zanimljivu avanturu i promene na koje ste dugo čekali!

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu!

U nastavku saznajte šta donosi mlad Mesec u Strelcu svim horoskopskim znacima!


Mlad Mesec u Strelcu doneće pozitivnu energiju i mnogima će ovaj period biti značajan i važan. Imaćete više razumevanja za druge ljude, optimistično ćete gledati na izazove i na događaje koji su u vama do sada budili nesigurnost ili ljutnju. Sada je vreme za rešavanje problema i za nove početke. Mlad Mesec će vas motivisati da praštate i da blaže reagujete. Moguće je da ćete obnoviti kontakte iz prošlosti, pozvaćete stare prijatelje, razmišljaćete o kolegama sa kojima ste nekada radili. Mlad Mesec u Strelcu mnoge znakove će ohrabriti da nastave ili da završe školovanje, da upišu dodatni kurs ili da se posvete hobiju za koji do sada nisu imali vremena. Strelac je sam po sebi veoma optimističan, radoznao i ima velika očekivanja.

Što se tiče ljubavnog aspekta, Vage i Rakovi osetiće kako treba da se dokažu partneru. Ovde može doći do pada samopoštovanja, pa se znaci mogu osećati loše. Razmišljaćete o svom odnosu, pa su mogući sukobi i svađe ukoliko imate nerazjašnjene probleme sa partnerom. Od 26. novembra biće naglašene emocije, pa će mnogi znaci imati izlive ljubomora, besa, ali i nežnosti i ljubavi. Mnoge veze će se završiti u ovom periodu. Strelac je vatreni znak, tako da možete očekivati mnogo više strasti u ljubavnim odnosima. Važno je da trezveno razmišljate i da se ne uplićete u duboke rasprave, jer vam to donosi tugu i nemoć.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.