Horoskop - uskoro nas očekuje lunarna eklipsa: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Jarca (16. jul 2019.)

Očekuje nas delimično pomračenje Meseca - saznajte kakve tajne zaplete sudbine otkriva horoskop!

Na početku meseca, 2. jula, mlad Mesec je ušao u polje Raka, a ovaj astrološki događaj je ispratila i totalna Solarna eklipsa. Ova dva astro dešavanja su za sve znakove Zodijaka donela pozitivne promene i prijatna iznenađenja. Međutim, polovinom jula pun Mesec će biti u znaku Jarca i tada će nastati delimično pomračenje Meseca.

U nastavku pogledajte, šta nam to donosi pun Mesec u znaku Jarca i parcijalna Lunarna eklipsa.

Sedmi mesec u godini, jul, je sa sobom doneo dva velika astrološka dešavanja koja utiču na sve aspekte života horoskopskih znakova. Na početku meseca odigrala se totalna Solarna eklipsa koja je u narodu poznata kao pomračenje Sunca. Ona nastaje kada se Mesec nađe između Zemlje i Sunca, i na taj način zakloni sunčev disk. Veoma je bitno da se u tom trenutku dešava i mlad Mesec, koji je u julu ušao u polje Raka. Drugi astrološki fenomen jeste parcijalna Lunarna eklipsa koja će se desiti u noći između 16. i 17. jula 2019. godine.

Kratak ljubavni horoskop od 15. do 31. jula 2019. godine: Raku je obećana nova ljubav, a Devicu očekuje hladna distancaKratak ljubavni horoskop od 15. do 31. jula 2019. godine: Raku je obećana nova ljubav, a Devicu očekuje hladna distancaPonekad je ostvarenje ljubavnih snova bliže nego što mislimo! Evo šta očekuje vaš znak u ljubavi do 31. jula...

Totalna Lunarna eklipsa se događa prilikom ulaska Meseca u Zemljinu senku što se može desiti samo onda kada je pun Mesec. U julu nas očekuje delimično pomračenje Meseca koje je poslednje u ovoj godini. Međutim, ni u narednoj ga neće biti, svo do 26. maja 2021. godine. Zbog toga što je pomračenje Meseca usko povezano sa punim Mesecom, 16. jula pun Mesec ulazi u znak Jarca i time će imati snažan uticaj na sve horoskopske znakove.

Naime, u ovom periodu ćete stalno ispitivati svoja znanja, veštine, postupke i konstantno će vas progoniti sumnja da li ste nešto uradili dobro ili loše. Želećete da u svakom trenutku budete dostupni prijateljima i porodici, međutim, i sami ćete uvideti da to nije uvek moguće. Ne dozvolite da vas zbog toga grize savest, budite sigurni da u svakoj situaciji pružate svoj maksimum. Međutim, u narednim danima nećete imati jasnu sliku šta zaista želite. U nekim trenucima možete doći u situaciju da potcenite i sami sebe, što vam svakako štetno za vas. Fokusirajte se na svoje kvalitete, na ono što zaista dobro radite dok ispravljate ono što vam ne ide baš od ruke.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodMesečni horoskop za avgust - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

Tokom punog Meseca vaša stidljivost će biti primetna više nego inače. To će vas kočiti u nekim situacijama da pružite sav potencijal. Ne dozvolite da vas ona sputa ili uspori u situacijama koje su od velikog značaja za vas i vaš dalji napredak. Verujte svojim unutrašnjim vrednostima.

U ovom periodu ćete mnogo pažnje usmeriti na mišljenje drugih. Značiće vam šta drugi imaju da kažu o vašim postupcima, poduhvatima i delima. Ne tražite odobrenja od drugih jer vam to neće pomoći da se oslobodite sumnji i preispitivanja. Skoncentrišite se na sebe i svoj unutrašnji glas, svoje znanje i sposobnosti.

Na ljubavnom planu zauzetim pripadnicima horoskopskih znakova ovi astrološki događaji donose stabilne odnose sa emotivnim partnerima. Moguće su nesuglasice i kratkotrajne rasprave, ali se vi potrudite da ih ima što manje i da se završe što pre. Birajte reči tokom prepirki jer lako možete da izgovorite ono što zaista ne mislite. Ukoliko ste slobodni, ovaj period je idealan da započnete novu ljubavnu vezu. Ukoliko se već viđate sa nekim, otvoreno stavite do znanja da vam se dopada.

Izvor: Mogu ja to sama

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.