Horoskop - očekuje nas moćna energija Supermladog Meseca u Devici: na ovo smo cele 2020. godine čekali

Iskoristite energiju mladog Meseca najbolje što možete!

U četvrtak, 17. septembra, u 13 časova, očekuje nas mlad Mesec u znaku Device.

Ovaj mlad Mesec je vrsta Super mladog Meseca", a do kraja 2020. godine očekuju nas još dva ovako moćna mlada Meseca.

Mesec se definiše kao Supermlad kada je bliži planeti Zemlji nego obično. Takiođe, tada je njegova energija pojačana, kao i njegov uticaj na kretanje naše sudbine.

Mlad Mesec u Devici simbolizuje dobre promene, nešto novo i lepše, nešto što smo cele godine očekivali. Prethodni meseci u 2020. godini bili su ispunjeni životnim olujma, strahovima, neizvesnim situacijama, ali ovaj mlad Mesec donosi jedan novi ciklus.

Horoskop - dobre i loše strane retrogradnog Marsa u Ovnu: evo šta nas očekuje u LJUBAVIHoroskop - dobre i loše strane retrogradnog Marsa u Ovnu: evo šta nas očekuje u LJUBAVILjubavni horoskop do novembra 2020. godine - saznajte koje su dobre i mračne strane retrogradnog Marsa u Ovnu!

Trenutno traje aspekt retrogradnog Marsa u znaku Ovna, pa je moguća nestabilnost, nesigurnost, impulsivnost, agresija i rube reči. Međutim, u tom haosu i netrpeljivosti, sve negativno ublažiće magija mladog Meseca koja će doneti dozu harmonije i mira.

Mlad Mesec vam pomaže da napravite zaštitu od svega lošeg. Njegova energija u vama budi vibracije svetlosti i ljubavi koje će nadjati bes i strahove. Imamo moć da se trudimo i fokusiramo na ono što želimo u životu. Potrudite se da cas strah ne preplavi i budite svedni da će se svaka situacija u kojoj se nalazimo poboljšati.

Devica je znak isceljenja. Ohrabruje nas da brinemo i zdravom načinu života, bolje se hranimo, više vežbamo i podsetimo se isceljujućih svojstava prirode.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.