Horoskop - danas se na nebu pojavljuje misteriozan mlad Mesec: očekuje nas pojačana intuicija i otkrivanje budućnosti

Horoskop za mlad Mesec u znaku Vodolije - saznajte kakva sudbina očekuje vaš horoskopski znak!

Mlad Mesec u znaku Vodolije počinje da vlada 4. februara 2019. godine, a evo šta horoskop predviđa vašem znaku Zodijaka!

Ovan

Očekuju vas lepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku ideju. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspešno.

Vodoliju očekuju tajne ljubavne veze, a Devica ostvaruje ambicije: detaljan mesečni horoskop za februar 2019. godineVodoliju očekuju tajne ljubavne veze, a Devica ostvaruje ambicije: detaljan mesečni horoskop za februar 2019. godineVeliki mesečni horoskop za februar 2019. godine - precizne astro prognoze za posao, ljubav i zdravlje!

Bik

Imate idealne prilike da upravljate finansijama i da transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vetar u leđa. Bitne iznenadne promene se vama dešavaju i svetlost budućnosti vas sada može obasjati.

Blizanci

Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umeće do uspeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspeh.

Rak

Vama se pruža odlična prilika za neke finansijske transakcije, kredite i rešenje nekih prepreka na putu vašeg uspeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz srećne aktivnosti i ona preti da ne preterujete ni u čemu, a posebno u hrani.

Lav

Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželeti da imaju dete ili da, ako već imaju decu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

Devica

Mnoge Device mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rešenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mesec može manifestovati da budete srećni ili nesrećni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.