Horoskop za 25. jun 2018. godine: evo šta nam donosi čudesan ples Venere i Jupitera

Dnevni horoskop predviđa čudesan susret Venere i Jupitera, a evo kako će se ovaj aspekt odraziti na naše želje i planove!

Venera iz znaka Lava danas ulazi u kvadrat prema Jupiteru u Škorpiji.

Ovaj aspekt možda najbolje dočarava čuvena izjava Marije Antoanete; ,"Neka jedu kolače!'' Naime, kada su ovoj francuskoj kraljici saopštili da se narod Pariza pobunio jer nema hleba, ona je navodno samo odgovorila: "Ako nemaju hleba, neka jedu kolače!''

Nedeljni horoskop od 24. juna do 1. jula 2018: šta nam donosi retrogradni MarsNedeljni horoskop od 24. juna do 1. jula 2018: šta nam donosi retrogradni MarsJarac se suočava sa ljubomorom, Vodolije očekuju nova, zanimljiva poznanstva...

Opozicija ili kvadrat Venere i Jupitera je najčešće aspekt hedonizma, aspekt preterivanja u svim životnim oblastima, bilo da je to preterivanje u hrani i piću, preterane emotivne reakcije u partnerskim odnosima ili prekomerno trošenje. Ovo je život posmatran kroz ružičaste naočare, privid bezbrižnosti i balon od sapunice koji će se brzo rasprsnuti.

Venera u Lavu voli sjaj, raskoš i dokazivanje, pa ćete verovatno pod uticajem drugih, u nekom većem društvu, postati malo više raskalašni, potrošiti više novca nego što želite ili reći drugima više od onog što ste hteli.

Dnevna doza dobrog horoskopa: evo ko će ponovo osetiti sladak ukus romantične ljubaviDnevna doza dobrog horoskopa: evo ko će ponovo osetiti sladak ukus romantične ljubaviDnevni horoskop - slatka i nevina ljubav štiti vas od negativne energije!

Iako kvadrat ova dva benefika nije najgori aspekt koji nas može zadestiti na globalu, ipak pripazite na stanje u svom novčaniku, potrudite se da ne odete u nedozvoljeni minus na kreditnim karticama, ne donosite važne odluke u vezi kupovine, jer ćete verovatno platiti više nego što želite i možete.

Pogotovo obratite pažnju na odnos sa partnerom i sa prijateljima, jer su emocije (i dobre i loše) u ovom trenutku prenaglašene, pa o bitnim temama razgovarajte kada se strasti smire i kada ushićenost splasne.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.