Horoskop za 20. jun 2017: čarolija ljubavi i najlepših uspomena

Danas je vreme da se prepustite romantičnim osećanjima i zaboravite na probleme, a evo kakvu sudbinu donosi tranzit Meseca kroz Bika!

Ispravite me ako grešim, ali verovatno ste jutros onako još u polusnu, uz prvu kafu ili čaj, pomislili da nema ničeg udobnijeg od vaše razbacane posteljine na krevetu i već odavno iznošene pidžame u kojoj ste. Ako jeste, već ste predosetili tranzit Meseca kroz znak Bika.

Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)...

Tranzitni Mesec je prethodne boravio na poslednjem stepnu znaka Ovna, gradeći sekstil sa Suncem na poslednjim stepenima znaka Blizanaca. Od pucanja po šavovima, psihičkog ili fizičkog nasilja, nemirnih snova i dosta čudne noći do mirnog i lenjog jutra.

Ako pomislite na Mesec u Biku, pomislićete na malu vikendicu na obali planinskog jezera, pomislićete na komad Sacher torte i šoljicu crne kafe nakon ručka, setićete se i omiljene čokoladice koju ste dobijali od majke u detinjstvu... Bik predstavlja i kasno proleće, tek sazrele trešnje i jedan kratak poljubac u obraz.

U popodnevnim satima Mesec stiže do Al Ras al Hamala (u prevodu sa arapskog: Glava Ovna). Ova zvezda pojačava agresivnost, ali i sposobnost liderstva i osećaj pripadnosti nekoj zajednici. Donosi velike uspehe uz strpljenje i naporan rad, posebno ako to što radite, radite sa partnerom.

Lunarni horoskop za ostvarenje snova: šta vašem znaku donosi pun Mesec u Jarcu (od 17. juna do 9. jula 2017.)...

Tranzit Meseca preko Hamala donosi češće intervencije zakona, pa danas i budite na oprezu, posebno ako ste vozač. Pazite kako vozite u "rikverc", obratite pažnju na mrtvi ugao i izbegavajte teretna vozila i po mogućnosti autoputeve i brze ceste (Mesec je u inkonjunkciji sa Saturnom u Strelcu).

Osim toga, nemate razloga za brigu, ako vam je vruće, osvežite se ledenim čajem ili porcijom voćnog sladoleda.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.