Horoskop za 2 meseca neobuzdane ljubavi: šta vašem znaku donosi Venera u Ovnu (od 3. februara do 2. aprila 2017. godine)

Venera predlaže da proverite - vidite li u blizini neke oči koje vas netremice posmatraju?

U Ovnu je ljubav neobuzdana, spontana i direktna! Nema osvrtanja unazad, nema kopanja po prošlosti, dolaze novi dani, piše Lovesensa.

Vreme je da najzad dovedemo u red naš ljubavni život i, premda je Ovan poznat po sklonosti da švrlja i osvaja, ne treba zaboraviti i koliko uporan i odan ume da bude. S ovom Venerom biće sve odmah jasno, nema tu nikakvog medenog preliva ni slatkih obmana. Može vas i ubosti ovaj Ovan, ali neće biti skrivenih igara ni zlih namera.

Kako da KINESKA GODINA PETLA donese obilje: Ovo je najbolja AFIRMACIJA za vaš znak...

Pripremite se da doživite snažne želje, dozvolite sebi da ih izrazite spontano i direktno. Venera u Ovna ulazi 3. februara i biće tu sve do 2. aprila 2017. godine, ali se tranzit nastavlja i od 28. aprila do 4. juna. Kako će boravak Venere u Ovnu delovati na vaš znak? Pročitajte...

Ovan

Sa Venerom u prvoj kući, u život Ovna ulazi i snažna želja da se ulepšava, doteruje i podmlađuje. Prirodno, uz to će doći i pojačana pažnja okoline, a upravo to je ono što će Ovnu ulepšavati život tokom ovog tranzita. Šta ima lepše nego kad se osećate voljeno, poštovano i ušuškano u emocionalnoj bezbednosti?

Bik

Na dan 3. februara, Venera ulazi u 12. kuću, astrološko područje misterija i tajni, pa će i dame i gospoda rođeni u znaku Bika podleći svojoj staroj ljubavi prema skrivenom, prošaputanom, doturenom... Vreme je za vaš najslađi ljubavni doživljaj - onaj iza zatvorenih vrata, koji volite daleko više nego sve druge javno razmenjene nežnosti. Zato potražite mir i udobnost doma, ne prihvatajte previše poziva za masovna druženja.

Blizanci

Sa Venerom u vašoj kući prijateljstva, vama počinje period druženja - slično se sličnom raduje. Očekujte navalu drugara, bilo na kućnoj adresi ili na društvenim mrežama, ali to je upravo ono u čemu uživate. A među svima njima, verovatno je da će se pronaći i onaj specijalni...

Rak

U narednih četiri meseca Venera tranzitira vašom kućom karijere i društvenog statusa pa ćete sav svoj šarm iskoristiti u javnosti i poslovnom polju. Zato vam i sledi profesionalni uspeh, koji će znati da cene ne samo kolege već i najstrožiji šefovi.

Lav

Očekujte putovanja i kontakte sa strancima, očekujte da vam se otvore novi horizonti. Nema stidljivih među Lavovima, a čak i oni koji su najmanje skloni skitnji i društvenim kontaktima krenuće s Venerom u Ovnu ka nekim novim područjima - u geografskom i duhovnom smislu!

Devica

Misterija, to je vaše drugo ime tokom boravka Venere u Ovnu, drage Device. Niko neće moći ništa da sakrije od vas, ali ćete zato vi doživeti iskustva o kojima nećete želeti da pričate drugima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.