HOROSKOP - VREME JE DA POTRAŽITE SREĆU: šta nam donosi Saturn u Jarcu dok grli mističnu Veneru (26. 12. 2017.)

Horoskop budi divna osećanja i potrebu za ljubavi i bliskim odnosom, a evo šta će nam doneti Saturn u zagrljaju Venere!

U zagljaju Saturna u Jarcu, Venera podseća na istinske i večne vrednosti - odana ljubav, posvećenost voljenima, poštovanje prema drugima i požrtvovanost za druge. Saturn u zagrljaju Venere donosi povećan osećaj odgovornosti, stabilnost i sigurnost.

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas treba da napravi važan potez za srećnu bućnost

Tradicionalne vrednosti se poštuju, a uticaj tradicije i prošlosti jak je na sadašnjost, što može da učini dobrim ovaj dan. Odnos sa starijim ili autoritativnim osobama izražen je i važan ovih dana, jer od njih zavise neke bitne odluke.

besplatna natalna karta.jpg

Saturn podržava veze između starijih i mlađih, ojačava uticaj na mlađe osobe. To je slika dede i unuke ili mlade devojke koja ima oslonac, podršku ili zaštitu.

Saturn u Jarcu donosi konjukciju sa Venerom i predstavlja klasičnu lepotu koja nas okružuje. Kod nekih će to biti u domu, kod drugih u braku ili u odnosu sa decom, u zavisnosti da li vam je ova konjukcija u četvrtoj, sedmoj ili šetoj kući.

Venera pod uticajem Saturn, postaje odgovorna, privržena, strpljiva i mudra. Pod njenim uticajem biće Vage, osobe sa podznakom u Biku, u znaku Jarca ili sa podznakom u Jarcu i Vodoliji. Neki mogu da postanu u trezveni ili proračunati, ako je to u njihovoj prirodi, a drugi racionalni i objektivni. Osećaj privrženosti i požrtvovanosti neki će izražvati kroz pažnju i poklone.

Ako u odnosu vlada hladnoća ili distanca, nemojte da se razočarate, samo pokušajte da preispitate sebe, da li ste uvereni da vam takva veza odgovara.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.