VELIKI HOROSKOP DO 23. NOVEMBRA: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju

Ovna očekuju novčani problemi, a Bik meša ljubav i strast...

Vladavina Škorpije započela je 23. okotbra i donela misterioznu i vatrenu energiju - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih mesec dana!

OVAN

Posao

Stižu vam novčani problemi. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne prihvatajte previše ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretačete u malu pobedu kojom, u stvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Budite mudri, završite sve što je potrebno, ali ne obrazlažite nikome svoje razloge i stavove.

Novac. I opet novac. Budite mudri, završite sve obaveze, jer do kraja nedelje stiže mala nagrada.

LJubav

Teško vam je da kontrolišete loše raspoloženje jer ste usredsređeni na minule događaje. Istovremeno, stičete nove uvide, pa postajete svesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama silnu tenziju koja preti da eksplodira ka osobama koje nisu krive. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to trebalo.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Pročitajte još:

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE JEDINSTVENA: Ona je pametna, maštovita i lako rešava svaki izazov

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE LOŠA SREĆA: Evo ko će imati težak period u vladavini Škorpije (do 23. novembra 2020.)

HOROSKOP - 6 STVARI KOJE TREBA URADITI U VLADAVINI ŠKORPIJE: energija se čisti, rađa se novi život

BIK

Posao

Trudite se da obaveze, za koje ste zaduženi, obavite besprekorno. Pod velikim ste pritiskom, osećate se ucenjeno. Višak besa koji vas obuzima može eskalirati na pogrešnom mestu. Vodite računa, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može prerasti u ozbiljan gubitak. Mada ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precenite svoje sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani.

Pod pritiskom ste, višak besa može eskalirati tamo gde ne treba...

LJubav

Mešate ljubav i strast. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na neprijatan način. Da biste izbegli probleme, izbegavajte koketiranje bilo koje vrste, naročito putem poruka i na društvenim mrežama, jer budite sigurni da će pre ili kasnije i najveće tajne isplivati na svetlost dana, što za vas može biti neprijatno.

Zdravlje

Zubobolja.

BLIZANCI

Posao

Nalazite se u periodu velike dinamike koja se najviše odražava na posao. Možda ćete dobiti novog gazdu ili pretpostavljenu osobu, u svakom slučaju sledi važna promena unutar ambijenta u kome radite. Posle iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u svoju ličnu pobedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će potrajati.

Dobićete novog gazdu ili šefa, a posle prvog šoka shvatićete da je to odlično!

LJubav

Nezadovoljstvo koje ste prikrivali u proteklom periodu, ovih dana izlazi na videlo. Voljena osoba je direktno uticala na vaš sistem vrednosti, narušila vam je samopouzdanje. Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopštite šta vam je na duši. S obzirom na to da vam je period povoljnih aspekata na nebu, očekivan je dobar ishod svega, ali samo ako budete direktni, staloženi i iskreni.

Zdravlje

Alergije.

RAK

Posao

Imate potrebu da sve iz korena promenite, ali svesni ste posledica takvih odluka, pa na neki način svoje porive ignorišete. Potiskivanje nezadovoljstva na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa saradnicima jer oni osećaju da ste mentalno odsutni. Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu, a to bi vam još više zakomplikovalo ionako neprijatnu situaciju. Ne gubite optimizam, sve je prolazno, pa i ova faza koja je, u stvari, uvertira za predstojeće promene.

Treba vam promena, pravićete greške u radu ako se ne trgnete iz ove faze.

LJubav

Ovaj period je prilično zahtevan i neprijatan za vaš ljubavni život. Sve vreme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru. Nekima će ovaj period doneti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za preljubu ili platonsku ljubav koja bi vas trgla i osvežila.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.