HOROSKOP - SUTRA POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE: pred nama su lomovi, teške odluke i nestabilne emocije (do 23. novembra)

Od sutra je Sunce u znaku Škorpije - očekuje nas potpuno drugačija energija do 23. novembra!

Sunce ulazi u znak Škorpije, 23.10.2020, a to znači da kreću rođendani ovih neobičnih i originalnih ljudi! Pa, Srećan rođendan, drage Škorpije! Od 23.10 do 21.11 kad Sunce napušta ovaj vodeni znak i ulazi u vatrenog Strelca, doživećemo da Merkur krene u direktan hod, ali i Mars, koji je već više od mesec dana u hodu unazad. Iako su to lepe vesti za sve nas, za Škorpije i njihovu solarnu godinu i nije najbolja prognoza, jer oni ulaze u svoj period dok obe ove planete idu retrogradno.

Pročitajte još:

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

ŽENE ROĐENE U OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA SU NEODOLJIVE, HARIZMATIČNE, ALI NEPRISTUPAČNE: Ovim damama je teško osvojiti srce

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

Šta nas sve čeka tokom vladavine Škorpije, u nastavku otkriva profesionalni astrolog, Nataša Panić za portal Mogu ja to sama.

Naime, trenutak ulaska Sunca u znak Škorpije, predstavlja sliku cele godine za pripadnike ovog znaka, te postavka jednog od njihovih vladara - Marsa je vrlo važna u tom trenutku. Mars već mesec dana ide unatrag, a kako je i Merkur nedavno ušao u svoju retrogradnost, trenutak kad kreće period vladavine Škorpije nije baš povoljan za njih.

Retrogradnost često govori o vraćanju na nešto staro ili neobavljeno u prošlosti, te je vreme pred njima idealno za završavanje svega što ih koči da krenu napred. Bez obzira koja oblast njihovog života je zakočena ili slabija u odnosu na druge, oni bi trebalo da svu energiju u narednom periodu fokusiraju na završetke i zaokruženje svih nezavršenih odnosa, poslova, dugovanja ili zdravstvenih nestabilnosti.

Mars već duže vreme pravi loše aspekte sa planetama koje se isto tako već dugo nalaze u znaku Jarca (Jupiter, Saturn, Pluton) . Mnogo lomova, teških odluka, nedoumica i emotivnih nestabilnosti ovi napeti aspekti mogli su im doneti u poslednje vreme. Ozbiljne i odgovorne odluke, potezi i poslovni projekti takođe su morali da prođu dug put transformacija iz ideje do konkretnih poteza i akcija.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.