Horoskop - vladavina Raka donosi lošu sudbinu za ova 3 znaka Zodijaka

Evo koja 3 znaka Zodijaka prati loša sudbina dok je Sunce u Raku!

U poslednjih par dana u kosmosu su se dogodila zanimljiva pomeranja i promene, što ste verovatno osetili i na svojoj koži, piše Lovesensa.

Imali smo pomračenje Meseca, a zatim letnju dugodnevnicu, pa pomračenje Sunca zajendo sa mladim Mesecom i početak vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka - Raka.

Rak je vodeni znak, on je simbol čistih i iskrenih emocija. Zato nas njegova vladavina podseća na skrivena osećanja i podstiče nas da zavirimo dubine svoje duše.

Da osvestimo koje emocije smo potisnuli, šta smo sami od sebe sakrili, a podsvesno nas progoni. Da oživimo svoje srce i dopustimo lavini osećanja da izađe iz nas.

Horoskop - Danas Neptun ulazi u retrogradnu fazu: evo kojih 6 rizičnih stvari nas očekuje do 29. novembra 2020. godineHoroskop - Danas Neptun ulazi u retrogradnu fazu: evo kojih 6 rizičnih stvari nas očekuje do 29. novembra 2020. godineNeptun danas kreće retrogradno - astrolozi upozoravaju na 6 situacija!

Suočavanje sa emocijama može biti bolno, a to je za nas najveći izazov u ovom periodu Raka, posebno zbog prisustva retrogradnog Merkura.

Evo koja 3 znaka Zodijaka prati loša sudbina dok je Sunce u Raku:

Ovan - teške emocija

Sunce tokom vladavine raka ulazi u četvrtu kuću Ovnova koja označava dom, porodicu i emotivnu vezanost. Dobre vesti su što je vladar vašeg znaka, Mars, u šao u vaš znak i što će vam dati dobru energiju koja pomaže da pobedite brojne prepreke. Loše vesti su što je Mars u retrogradnoj fazi i to činid aima agresivan uticaj kada su u pitanju naše strasti i snovi. Sa jedne strane bićemo suočeni sa moćnim emocijama, a druga strana će nas terati da što pre ostvarimo ono za čim žudimo. Ove suprotstavljene energije su vrlo moćne i sa njima ćete se teško izboriti. Sve će biti jednostavnije početkom avgusta. Zato budite strpljivi i pustite da vas život vodi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.