Horoskop - vladavina Ovna donosi jedna od najlepših perioda u 2020. godini: evo kada kosmos počinje da nam ostvaruje želje

Horoskop - prolećna ravnodnevica i početak vladavine Ovna su magični dani, ostvariće se mnoge želje!

Približavamo se periodu vladavine Ovna, odnosno trenutku kada Sunce ulazi u prvi znak Zodijaka 19. marta i u njemu boravi sve do 20. aprila 2020. godine, piše Lovesensa.

Sunce ulazi u Ovna u istom trenutku kada nastaje prolećna ravnodnevica - tada nastaje period u kojem se izjednačava trajanje dana i noći. Ovo je idealan trenutak da privučemo sjajnu energiju kosmosa.

Pojavljuje se energija novog početka i novih mogućnosti, a snaga Univerzuma podstiče nas da se ostvarimo u velikim planovima.

OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEOVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEMesečni horoskop za april 2020. godine - evo šta očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca!

Vreme je da započnete nove projkete, sledite svoje snove i ambicije i pronađete stvari koje vas inspirišu i motivišu. Mnoge stvari podižemo na viši nivo i otpuštamo strahove iz prošlosti.

Sada je trenutak da napravite retrospektivu svih stvari koje ste preživeli tokom života - sve strahove, ograničenja i odstupanja od svojih želja.

Osvestite sve situacije koje su vam donele važne lekcije. Neka iskustva su nam bila potrebna kkao bismo ojačali i podigli svest.

Tokom vladavine Ovna imamo nula retrogradnih planeta snažnu kardinalnu energiju. To znači da treba odstupiti iz zone komfora i krenuti pravo ka ostvarenju ciljeva.

Ovo je zaista moćna pokretačka energija koja nas usmerava da napredujemo na svkom polju, a početkom proleća imamo i veliku zaštitu Univerzuma.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.