HOROSKOP ZA VIKEND: očekuju nas poruke anđela i energija obilja

Šta nam poručuje astrologija za vikend - snovi uskoro postaju deo stvarnosti!

Najvažniji događaj ove nedelje je prelazak Sunca u znak Škorpije u petak 23.10.2020. godine

Sunce u svakom znaku nosi važnu poruku za sve nas. Anđeo koji vlada pentadom od 0 do 5 stepena Škorpiona je moćni VULIAH. On je planetarne prirode Sunce-Jupiter i izražava se kroz prosperitet. On donosi prirodnu težnju ka ostvarenju ciljeva. Ovo je Anđeo nadmoći i vrhovne vlasti, jer ima izuzetnu moć da nas poveže sa Jezgrom Zemlje, sa egzaltacijom Plutona na 3 Škorpiona. Iz ugla ovog Anđela “obilje” je naše prirodno stanje. Pod uticajem ove svetlosne inteligencije mi imamo pravo na bogastvo i obilje na svim nivoima. Iz tog ugla ove svetlosne inteligencije možemo bolje da razumemo sve aspekte koje će Jupiter tokom ove nedelje praviti.

Pročitajte još:

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE LOŠA SREĆA: Evo ko će imati težak period u vladavini Škorpije (do 23. novembra 2020.)

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI MISTIČAN PLAVI MESEC 31. OKTOBRA: Zaronite u carstvo svojih snova i vizija

HOROSKOP - 6 STVARI KOJE TREBA URADITI U VLADAVINI ŠKORPIJE: energija se čisti, rađa se novi život

Počinjemo nedelju sa sjajnim trigonom Venere i Jupitera što je aktivacija naše druge i šeste čakre koje rade zajedno u jednom većem krugu. To je poruka koja nam je svima poznata: “Kako je gore, tako je i dole. Kako je spolja tako je i unutra”! Ako iznutra gajimo svoju unutrašnju moć i vidite obilje u svim oblastima života, to mora da se manifestuje i u stvarnom materijalnom životu!

To je stanje unutrašnje vere, jer vera je jedno mistično stanje naše duše koju razum i naš mali EGO ne može uvek da razume. Vera je jezik duše, a veliki Jupiter je upravo egzaltiran na 15° Raka u centru naše duše. A duša oslikana kroz naš Mesec završava nedelju prelaskom Meseca u znak mističnih Riba.

Nema potrebe da se puno priča, dovoljno je da se zaroni u svoj unutrašnji okean i odgovori nam sami dolaze. Sunce će u nedelju biti u konjunkciji sa Merkurom u Škorpionu što je trenutak da lagano primimo poruku od Anđela VULIAH-a. Savršen dan za duboku meditaciju i duhovni rad na sebi. 

Uživajte u ovoj nedelji koja donosi velike i važne poruke za sve nas. Koliko ćemo biti sposobni da ih razumemo i prihvatimo zavisi samo od nas. Nadam se da će vam ovaj tekst malo pomoći u tome. Srećno!

Izvor: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.