HOROSKOP ZA VIKEND: Danas je težak dan, ali od SUBOTE sve se menja (do 28. decembra)

Horoskop za vikend od 25. do 28. decembra 2020. godine!

Od četvrtka Mesec prelazi u znak Bik i po prvi put će ući u kvadrat sa Saturnom i Jupiterom u Vodoliji. Ipak, ovo je jak Mesec, u znaku svoje egzaltacije, pri čemu formira i trigon sa Suncem. Posvetite se porodici ili dekorisanju kuće za predstojeće praznike.

Petak je interesantan i možda za nekoga uzbudljiv. Nekome će možda ovaj Mesec u Biku biti malo naporan, jer će formirati konjunkciju sa Uranom. Istog dana i Merkur iz znaka Jarca će napraviti trigon ka Uranu i Mesecu.

Pročitajte još:

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE LOŠ PERIOD DO 21. JANUARA: Horoskop za Sunce u znaku Jarca

RAK, ŠKORPIJA I RIBE: Saznajte da li ste rođeni pod srećnom zvezdom

HOROSKOP - BUDITE OPREZNI! Ove 3 stvari nikako ne radite dok je pun Mesec u Raku (30. decembar)

Dosta Urana u jednom danu može doneti malo više nervoze. Stres u kući može nastati i zbog sveopšte situacije u svetu sa Koronom. Mnogobrojne porodice ostaće razdvojene za vreme božićnih i novogodišnjih praznika. To je svakako veliki stres koji moramo da prihvatimo.

Vikend je potpuno u duhu proslava i opuštanja. Mesec će u subotu napraviti sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom. U subotu će preći u znak Blizanaca i imaće trigon sa Saturnom i Jupiterom. Bićemo raspoloženi za druženje i priču.

PUN MESEC ĆE NAJLEPŠE UTICATI NA OVA 3 ZNAKA! Očekuje ih talas ljubavi i magične energije (od 30. decembra)PUN MESEC ĆE NAJLEPŠE UTICATI NA OVA 3 ZNAKA! Očekuje ih talas ljubavi i magične energije (od 30. decembra)Evo na koja 3 horoskopska znaka će najlepše uticati pun Mesec u znaku Raka!

Bez obzira što ne možemo nekoga da vidimo uživo, tehnologija nam omogućava da se virtuelno družimo. To je velika vrednost našeg doba koja će se unapređivati u narednim godinama. Na tome treba da smo zahvalni upravo Uranu i znaku Vodolija.

Prilagođeno sa Profesionalna astrologija

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.