Horoskop za vikend: kako u nedelju da iskoristimo moćnu energiju Meseca u znaku Jarca (do 15. januara 2018. godine)

Horoskop za vikend predviđa moćnu energiju Meseca koja podstiče da se zapitamo koje još ambicije treba da ostvarimo, ali i koje obaveze i probleme iz prošlosti napokon treba da rešimo!

"Petak, 12. januara je zaista zanimljiv", kaže britanski astrolog Gregory Scott. Mesec ujutru ulazi u Strelca i podiže energiju. Merkur je i dalje u ozbiljnom Jarcu, gde je u konjunkciji sa Saturnom. Mesec u Strelcu u kvadratu je s Neptunom u Ribama. Ta kombinacija avanturizma, sklonosti zabavljanju i sanjarenju u kontrastu je s ozbiljnošću Merkura i Saturna u Jarcu.

Godišnji jyotish horoskop: evo šta nam vedska astrologija predviđa za 2018. godinu

Sve to daje vam veliku dozu samosvesnosti, svesni ste koliko je vaše gledište trenutno kruto - toliko da je gotovo smešno, a vi ste u stanju da se tome i dobro nasmejete, objašnjava G. Scott. Jednako tako sada ste u stanju da vidite i koliko su neka vaša očekivanja od samih sebe nerealna.

besplatna natalna karta.jpg

I u subotu su Merkur i Saturn u konjunkciji, pa je ta ozbiljna energija i dalje neprimetna. U Jarcu je i Venera, a ona je u kvadratu s Uranom u Ovnu, što donosi dobrodošlu tavnotežu jarčevskom osećaju dužnosti, podstičući da se zapitamo što zaista volimo i kako to možemo da ostvarimo. Ta je energija u sekstilu s Kironom u Ribama - "ranjeni iscelitelj" u tom je znaku vrlo osetljiv. Tome se može doskočiti praktikovanjem duhovnih tehnika, na primer, meditiranjem, savetuje britanski astrolog.

Obično Kiron upućuje na nešto bolno, ali transformacijom to može postati naša jaka strana, dodaje. U subotu ostaje saturnovska rigidnost, ali donekle je može olakšati naš osećaj za humor, kojim je moguće nadvladati i sklonost samosažaljenju što bi moglo da podstakne hiperosetljivi Kiron. U subotu je važno da pripazimo i da nemamo prevelika očekivanja, kao i da ne smatramo kako imamo pravo na nešto jer bismo se mogli jako razočarati i iznervirati. Umesto toga, treba biti svestan svih dobrih stvari koje imamo u svom životu i zahvalan zbog njih, savetuje astrolog.

Godišnji horoskop za ostvarenje želja: evo šta astrolozi predviđaju za svaki znak u 2018. godini

Mesec u nedelju ujutru prelazi u znak Jarca, naglašavajući dodatno vladavinu tog znaka. Sunce je u kvadratu s Uranom u Ovnu, pa je i dalje u sekstilu s Kironom u Ribama. U konjunkciji su u Jarcu Mesec, Saturn i Merkur. Toliko je naglašena praktična energija da je ovo idealno vreme da se pozabavimo nekom ozbiljnom papirologijom, organiziranjem stvari, preuređenjem doma i osmišljavanjem novog prostora u njemu, planiranjem promena u poslovnom životu i dnevnoj rutini, izgradnjom nečega ili kreativnim izražavanjem, bilo da je to rečima, bilo pak slikanjem, oblikovanjem...

"Treba iskoristiti tu energiju i učiniti nešto praktično", ističe G. Scott. Ova nedelja definitivno nije dan za opuštanje, spontanost i laganu zabavu - htećete jasnu rutinu, raspored i osećaj postignuća. "Želite li nešto da obavite, nedelja je savršen dan", kaže astrolog. "I - u tome ćete uživati", naglašava. Napravite spisak stvari koje biste želeli da obavite i bacite se na posao - uz veliku podršku zvezda - rešavajući jednu po jednu.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.