HOROSKOP ZA VIKEND: Ako tražite ljubav, ovo su srećni dani za vas

U nedelju vas očekuje posebno romantično iznenađenje!

Saznajte kakva čarolija ljubavi je pred vama...

Horoskop za vikend od 4. do 7. decembra 2020. godine!

U četvrtak Mesec je formirao trigon sa Venerom i trigon sa sjajnim Neptunom. Oba aspekta su sjajna i donose jednu finu atmosferu opuštenosti, zadovoljstva i sreće.To je jaka JIN energija. Ovo je radni dan kada nam posao neće teško pasti ili bilo koja druga obaveza. Ipak napetost je moguća za neke od nas, jer će Mesec praviti i kvadrat sa jakim Marsom u Ovnu.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Slede velike promene, ne pružajte im otpor: Saznajte kakve velike stavri donosi Saturn u Jarcu (do 17. decembra)

GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Možemo očekivati veliki uspeh na svim poljima života

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021. GODINE: Bika očekuje pojačana energija ljubavi, a Lav postiže sve

Ovo može da se manifestuje kod nekoga kao pojačana nervoza. Ko je rođen sa ovakvim aspektom on ima predispoziciju da snažnije oseti ovu nervozu. Kako je Mesec u znaku porodice, kuće, nervoza može da nastane usled porodične svađe ili neke rasprave. Mogući su kvarovi u kući ili neka rasprava sa majstorima… Zato obratite pažnju da vam neke sitnice ne pokvare ovaj dan koji ima tendenciju da bude opušten i lep. Ako osetite nervozu zaustavite sebe na vreme da to ne eskalira u veći problem.

Ako dozvolite sebi nervozu i svađu u četvrtak onda će se to samo produbiti u petak kada će Mesec praviti opoziciju sa planetama u znaku Jarac. Mali problem može da naraste u veliki problem kroz opoziciju sa Plutonom, Saturnom i Jupiterom. Kada se pokrene negativna energija nije je uvek lako zaustaviti. Zato je četvrtak ključ za dešavanja u petak. Ako ostanete mirni i lagani u četvrtak, petak će proći u istoj energiji i mirno ćete sačekati da Mesec pređe u znak Lav.

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE NEOBIČNA I ŠARMANTNA: Kada je upoznate, zauvek ćete se vezati za njuŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE NEOBIČNA I ŠARMANTNA: Kada je upoznate, zauvek ćete se vezati za njuOna je toliko neobična da će vas odmah osvojiti - žena u ovom horoskopskom znaku zauvek ostaje u srcu! HOROSKOP - RETKA POJAVA NA NEBU U DECEMBRU: Ova 3 znaka očekuje težak krahHOROSKOP - RETKA POJAVA NA NEBU U DECEMBRU: Ova 3 znaka očekuje težak krahRedak fenomen u decembru - Ova 3 horoskopska znaka treba da se pripaze...

Vikend provedite u krugu svoje porodice i u dobrom raspoloženju. Mesec će napraviti trigon sa Suncem i Marsom pa će mnogi to iskoristiti za zabavu i opuštanje. Pored zabave ovo je sjajan dan i za poslovne aktivnosti. U nedelju će Venera da formira trigon sa Neptunom i savetujem da taj dan posvetite svom partneru i napravite lepu romantičnu atmosferu sa svećama i divnom večerom za dvoje.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.