Horoskop za vikend: sudbina se menja, a evo šta nam donose elementi vatre i vazduha u subotu (do 5. februara 2018.)

Horoskop predviđa divna osećanja ljubavi, zabavu i sreću za vikend, a evo kakvu nam sudbinu donosi smena 3 čudesna elementa u Zodijaku!

Ovih dana zaista možete da spojite ugodno sa korisnim - svakako se odazovite pozivima na društvene događaje jer ćete na njima doći do korisnih informacija i upoznati pozitivne ljude, od kojih bi neki mogli imati važno mesto u vašem životu

U petak, 2. februara, Mesec u Devici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. Informacije do kojih dođete primenićete u svom životu kako biste ga promenili, kaže astrolog Gregori Skot. Mesec je u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji pa je ovo dobro vreme za povezivanje sa drugim ljudima i ugodna druženja.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

"Petak je najbolji dan u ovoj nedelji da se jednostavno opustite i vreme provedete sa prijateljima i porodicom." A kad se opustite - počeće da vam naviru ideje i inspiracija.

Mesec će u subotu uveče preći u znak Vage. U sekstilu je sa Marsom u Strelcu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu, što daje stabilnost i strukturiranost u vezama. Na delu su tri elementa: vazduh donosi ideje, inspiraciju i razmišljanje o stvarima, zemlja daje dozu praktičnosti i materijalnog, a vatra strastvenost i potragu za životnom svrhom.

Subota je takođe dobar dan za zabavu, naglasak je na putovanjima i upoznavanju ljudi. Ako vas pozovu na bilo kakvo društveno okupljanje - bilo da je, na primer, posredi otvaranje izložbe, bilo seminar ili radionica - svakako se odazovite pozivu. Vrlo je verovatno da ćete saznati korisne informacije a istovremeno se dobro zabaviti i sklopiti nova prijateljstva sa pozitivnim ljudima, a moguća je i nova ljubav. "Subota je u znaku novih početaka", ističe britanski astrolog.

besplatna natalna karta.jpg

Venera, planeta ljubavi i lepote, u nedelju je i dalje u Vodoliji i u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji, podstičući strastvenu želju za tehnološkim uređajima i novom tehnologijom. Mesec u Vagi i u nedelju je u sekstilu sa Marsom u Strelcu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. "Ponovno imamo lepu kombinaciju elemenata. Nedelja je najbolji dan u nedelji za ljubav i romantičnost", kaže G. Skot.

Stoga ni taj dan nemojte da propustite prilike za druženja sa prijateljima i članovima porodice i budite otvoreni za susrete sa novim ljudima jer je verovatno da ćete upoznati nekoga ko će vam promeniti život.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.