HOROSKOP ZA VIKEND: petak je dan za rizik, a nedelja za ostvarenje snova (do 18. decembra 2017. godine)

Horoskop predviđa da je petak dan za veliki oprez, ali zato vam subota i nedelja donose veliku radost!

Pri kraju pozitivne nedelje, naročito povoljne za veze i odnose s drugim ljudima, u petak, 15. decembra Merkur i Venera su u konjunkciji u Strelcu naglašavajući želju za zabavom i raznolikošću. Mesec u Škorpiji daje emocionalnu dubinu, a kako je u trigonu s Chironom, bićete svesni svog emocionalnog bola, naročito onog iz prošlosti.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: šta nam predviđa godišnji horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja

besplatna natalna karta.jpg

To bi moglo izazvati navalu samosažaljenja, što u kombinaciji sa pozitivnim raspoloženjem zbog Merkura i Venere za posledicu može imati da "opravdavate" određeno ponašanje, na primer varanje partnera, bezobzirnost, preterivanje sa alkoholom... Zato u petak treba da pripazite, naročito ako osećate bol, jer bi posledice onog što ste u stanju da učinite uzrokovale još više patnje, nevolja i nervoze, upozorava astrolog Gregory Scott.

U subotu, na samom početku dana, Mesec ulazi u Strelca i u kvadratu je sa Neptunom u Ribama. Sunce u Strelcu u trigonu je s Uranom u Ovnu - kombinacija njihovih energija daje mnogo moći. "U subotu ćete želeti da istražite, izađete, učestvujete u slavlju i dobro se zabavite", kaže G. Scott.

Takođe, Neptun će prosipati svoje čarolije iz pozadine, podržavaće manifestaciju pozitivnih stvari u vašem životu. "Subota je sjajan dan da jednostavno izađete i činite pozitivne stvari", savetuje astrolog i dodaje da će to biti nagrađeno predivnim, pozitivnim stvarima koje će se ostvariti. To je i pravi dan da se uživa u društvu prijatelja, ali i da se upozna novi ljubavni partner. Subota je zaista čaroban dan i mogao bi da nas iznenadi sa nečim što je prelepo.

Nedelju obeležava konjunkcija Meseca s Venerom i Merkurom u Strelcu. "Vaše želje i snovi ulivaju se u vašu svest, motivišući vas za budućnost, što je zaista lepo jer svima je potrebno nešto što ćemo s radošću iščekivati, nešto čemu se možemo nadati", kaže G. Scott.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.