HOROSKOP ZA VIKEND: Merkur je krenuo direktno, ali budite vrlo oprezni i budni (do 9. novembra 2020.)

Horoskop za vikend - Evo koji sve astro događaji su se dogodili ove nedelje i kakva nas energija očekuje i tokom vikenda.

Mesec je započeo nedelju u znaku Bika, Merkur napušta retrogradan hod, a oseća se i snažna energija Urana - saznajte šta nas sve za vikend, odnosno do kraja nedelje očekuje.

Ovo je nedelja ženske energije. Ovo je nedelja obilja i sreće. Naravno svi drugi kojima nije u fokusu proširenje porodice treba da iskoriste ovu nedelju za materijalizaciju svojih poslovnih planova. Ovo je povoljna nedelja da vidite plodove svog rada i truda. Ovo je nedelja dobre zarade u poslu koji volite. Ljubav je taj čarobni sastojak koji svaku običnu stvar pretvara u fantastičnu. Da bi sve to uspeli uvek treba da vodimo računa šta osećamo.

Pročitajte još:

HOROSKOP - VENERA U VAGI RUŠI MOSTOVE LJUBAVI: Evo šta nas na emotivnom planu očekuje do 21. novembraHOROSKOP - VENERA U VAGI RUŠI MOSTOVE LJUBAVI: Evo šta nas na emotivnom planu očekuje do 21. novembraVenera u Vagi se menja i postaje sve moćnija - evo kako će uticati na naše emocije i ljubavni život do 21. novembra... MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINU: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINU: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za decembar 2020. godine! ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE OPTIMISTIČNA, PRIVLAČNA I POZITIVNA: Život sa njom je uvek nezaboravna avanturaŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE OPTIMISTIČNA, PRIVLAČNA I POZITIVNA: Život sa njom je uvek nezaboravna avanturaŽene rođene u ovom znaku su obožavane, optimistične i željne avanture. Ako ih imate u svom životu, vi ste bogati!

Osećanja su pod uplivom Meseca i u zavisnosti od toga koliko su naše vode čiste u toj meri ćemo biti sposobni da materijalizujemo svoje ciljeve. Uran Bog Neba je u znaku Zemlje! On vlada avionima, pa ih je sada spustio na Zemlju što mnoge dovodi do očaja, jer ne mogu da putuju kao do sada. Ali ako nervozu zamenimo spoznajom da je Uran sada nama najbliži onda razumemo da je ovo vreme fantastično za razvijanje novog originalnog posla, razvijanje novih ideja ili veštačku oplodnju. Sve je stvar ugla posmatranja.

Ako uvek gledate da je čaša polupuna tada uvek i u svakoj situaciji vidite obilje mogućnosti. Vaš fokus je ono što vas determiniše! Zato naglašavam da je ovo vreme pred nama savršeno za ponovnu veštačku oplodnju, za započinjanje nekog novog originalnog posla, za originalne ideje koje mogu da se materijalizuju, za neobične partnerske odnose...i ono što je najvažnije za pravo buđenje i osvešćivanje da smo stvoreni od Božankse energije i misli! Ako je već tako, onda hajde da to duboko osetimo u svom telu i prihvatimo odgovornost za svoj život.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.