Horoskop vernosti i preljubništva: koji znakovi Zodijaka su najverniji a koji lako skliznu u flert

Šta čini čoveka vernim ili sklonim avanturama? Odgovor se može naći u zvezdama...

Neke planete posebno utiču na ljudsku seksualnost, tvrde astrolozi: Venera, planeta ljubavi, Mars, koji je u vezi sa fizičkom snagom, te Jupiter, društvena planeta.

Ukoliko se neka od njih u trenutku rođenja nađe u odgovarajućem položaju, može učiniti individuu sklonijom da potraži zabavu sa strane. Koji su znaci verniji od drugih?

Prvo prenosimo "listu vernih"...

Bik (20. april - 20. maj)

Bik voli komfor i vrlo je senzualan. Ovaj znak upravo vapi za stabilnošću pa je zato i sam vrlo odan, na njega se možete osloniti. Bikovi su sjajni planeri i pogled im je uvek usmeren napred; spremni su da se suoče sa bilo kakvim problemom koji se može pojaviti u njihovom životu, uključujući i moguće prepreke u braku ili vezi.

Astrološka ljubavna preporuka: ova 2 horoskopska znaka mogu vam biti idealni partneri...

Rak (22. jun - 22. jul)

Od svih zodijačkih znakova, sigurna veza ispunjena ljubavlju najvažnija je Rakovima. Rak voli dom i porodicu i najsrećniji je kad ima duboke emotivne veze. Obično je veoma brižan i pun podrške i vodiće računa o svakome ko mu je važan.

Devica (23. avgust-22. septembar)

Device su osetljive, kreativne i obično intuitivne kad se radi o osećanjima i potrebama drugih. Obično su velika podrška prijateljima i ljubavnicima, uvek spremni da budu rame za plakanje. Nežna Devica vrlo je često sjajan životni partner.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.