Horoskop Venere u Lavu: vreme je za žar i ljubav (ASTRO PROGNOZE)

Venera u Lavu najavljuje najlepša ljubavna zavođenja!

Venera je u Lavu od 12. 7. do 5. 8. 2016. godine.

Srčana, vrela, razigrana Venera u Lavu.

Venera ulazi u Lava 12. jula 2016. godine i donosi nam topli talas ljubavi. Sada se sa oduševljenjem i smehom u očima otvoreno pokazuje dopadanje. Venera u Lavu donosi nam radovanje životu, lepotama života i ljubavi. S divljenjem se posmatra ono što se voli, naše srcu milo biće. Svejedno je da li je to devojka, žena, mladić ili dete, ili neko ko nam se dopada. To može da bude i neko na sceni, neko ko igra, peva, i to srčano, temperamentno, živo. Divljenje, aplauz, ili reči obožavanja - ako je reč baš o osobi - sada su pratioci ljubavi.

Ko ima Veneru u Lavu u natalu ume da voli žarko, toplo, otvoreno i bez zadrške. Smelo ulazi u ljubav, svim srcem i isto takvu ljubav očekuje. Uživa u tome da joj se drugi dive dok blista, očaravajuća, ponosna, a opet otvorena za bliskost. Voli osoba sa Venerom u Lavu da voli i da bude voljena. Doziva svojom blistavom lepotom.

Astrološke prognoze dan po dan: od 11. do 18. jula 2016. godine...

Sada kada je Venera u Lavu, možete ljubav da doživite na nekom javnom događaju, dok muzika svira, dok se u brzom ritmu igra, gde se pesmom, igrom, pokretom, daje drugima neki doživljaj lepote, zanosa, ili zadovoljstva. Tada se i srce otvara brže za emocije i ljubav. To može biti na nekom koncertu, na nekom međunarodnom skupu, na mestu gde se okupljaju ljudi iz raznih zemalja i predstavnici raznih nacija, a povoljan period trajaće sve dok bude Sunce u Raku, dakle do 22. jula. Živahna je Venera u Lavu, ona pleše svoj zavodljivi ples u ritmu srca.

Ljubavi se rađaju sada i na odmoru odnosno letovanju. Može do strasnog zaljubljivanja da dođe i na nekoj proslavi ili na nekom gala doživljaju. Venera u Lavu ne voli skromnost. Ona podstiče raskoš, trošenje i luksuz. Otuda na letovanjima ima više luksuza, a dobici i pokloni koji se dobijaju u ovom periodu su veći i lepši, jer se daruju od srca, a ako i ne, onda da bi zadivili druge.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.