HOROSKOP Venere u Lavu: astro oluja ljubavnih preokreta

Pozicija Venere, do kraja meseca avgusta, utiče na sve znake. Tako Lava očekuje dom pun ljubavi i topline, a Škorpija može da se nada većoj zaradi...

Pošto se radi o planetama neočekivanih situacija, komunikacija, akcije, prošlosti i zabluda, mogući su razni preokreti i na poslovnom i na ljubavnom planu. Međutim, dosta toga zavisiće od toga kako ćete se vi postaviti u novim okolnostima, koliko ćete biti prisebni, staloženi i spremni da preuzmete kormilo svog života u svoje ruke.

Jer, koliko god vam nešto delovalo nemoguće, shvatićete da izlaz uvek postoji, upravo zbog mogućnosti da se uhvatite u koštac sa izazovima i da prevaziđete ove aspekte koji vas, u stvari, podstiču da se borite. Pozicija Venere, do kraja meseca, utiče na sve znake.

OVAN (21.3.- 19.4.)

Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, može da vam donese prekid veze sa osobom koju poznajete preko posla, a ako ste slobodni, ulazak u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

BIK (19.4. - 20.5.)

Vaš vladalac, Venera, u prepunom polju ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva, naročito sa mlađim osobama koje se bave kreativnim zanimanjima. Ako ste zauzeti, smeta vam partnerova ljubomora i posesivnost.

Astrologija istine: 3 horoskopska znaka koja ne lažu...

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Venera, simbol posla, pod uticajem Jupitera iz Device može da vam donese uvećanje prihoda. Izbegavajte rasprave sa partnerom, kao i rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i kupoprodaju nekretnina.

RAK (20.6. - 22.7.)

Oslabljena pozicija planete ljubavi, Venere, u izazovnom aspektu s vašim vladaocem Mesecom, u drugoj polovini nedelje, može da vam donese neko razočaranje na emotivnom planu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.