HOROSKOP OD 9. JANUARA DO 1. FEBRUARA 2021. GODINE: Saznajte šta vam u ljubavi donosi moćna Venera u Jarcu

Horoskop - Venera u Jarcu najviše utiče na polje ljubavi!

Saznajte šta vas očekuje do 1. februara...

Od subote, 9. januara, Venera iz optimističnog i dobro raspoloženog Strelca prelazi u malo ozbiljniji znak Jarca. Venera u Jarcu se ovde baš i ne oseća dobro, više sputanom, sramežljivom i dosta nesigurnom.

Venera ovde nekako kao da ima previše važnijeg posla da bi se bavila trivijalnostima poput zabave, lepote, šarma, zavođenja i svega što inače Venera nosi. Ona smatra da sve to dolazi u drugi plan i da najprije treba obaviti sve potrebne poslove, a za opuštanje će biti vremena posle, ako se uopšte nađe.

Pročitajte još:

HOROSKOP - SAZNAJTE U KOJIM OBLASTIMA ŽIVOTA ĆETE PROCVETATI U 2021. GODINI: Blizance očekuje uspeh u karijeri i novcu, a Vodoliju lični razvoj

HOROSKOP OTKRIVA KOJI JE NAJBOLJI PERIOD U 2021. GODINI: Mars donosi novac, a Jupiter novi život

OVO JE NAJREĐI HOROSKOPSKI ZNAK - Oni su pravi dragulji Zodijaka: Strastveni, odani u ljubavi i pravi prijatelji

Osobe sa takvom Venerom često će se doimati starije i ozbiljnije nego što zaista jesu. Za njih se često i kaže da punu lepotu pokažu tek u kasnijim godina. Njen zadataj ovde je naučiti voleti sebe i prihvatiti sebe kao lepo, dražesno i ljupko biće, jer u njoj uvek postoji jedan mali glasić koji joj govori: kontroliši se!

Kontrola za ovu Veneru je sve. Umerenost i skromnost je nešto što je čini srećnom. Njen stav prema ljubavi malo je drugačiji od mnogih drugih, jer ljubav shvata kao nešto vrlo, vrlo ozbiljno pa se prema tome tako i odnosi. Takva Venera neće vas obasipati darovima, ona misli da su bespotrebni; takva Venera neće vas voditi na lude zabave, to je za nju glupo; takva Venera neće vam pisati romantične poruke, to je za nju znak slabosti.

Venera u Jarcu vam neće davati prazna obećanja niti vas obasipati slatkim rečima bez pokrića, ona će vam na konkretnim delima pokazati koliko joj je stalo. Ona će biti tu za vas kad niko drugi ne bude. Za nju ljubav znači težak rad i odricanje, te će učiniti apsolutno sve da održi vezu na životu. Ona se jako teško veže, vrlo je sumnjičava i pomalo hladna.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.