Horoskop - Venera u Blizancima ima dobre i loše strane: saznajte šta vama donosi do 7. avgusta 2020. godine

Loše i dobre strane sudbine - evo kako će na nas uticati Venera u Blizancima....

U 2020. godini družićemo se sa Venerom u Blizancima sve do prvog dela avgusta, kakve istančane vibracije nas čekaju za vreme tog tranzita?

Veneru lično smatram za veoma bitnu kada su u pitanju one glavne, ljubljene vrednosti (i emotivne i materijalne) čovečanstva, kao i za relativno prijatniji deo međuljudskih odnosa, pored uobičajene „ljubavnesimbolike.

Lično smatram da se u ovom, humorističnom i agilnom Merkurovom znaku, Venera oseća uglavnom prijatno zbog toga što ove dve planete po mahom dobro sarađuju. Brzina i intelektualizacija dnevnog Merkura ume da artikuliše i predstavi Veneru na pravi način, oduzimajući joj povremeno po koji senzualniji i celovitiji ton koji je prethodno posedovala u svom sedištu.

Ovih 5 znakova očekuje sreća i uspeh na mnogim poljima: horoskop za Merkur u Ovnu (od 12. do 27. aprila 2020. godine)Ovih 5 znakova očekuje sreća i uspeh na mnogim poljima: horoskop za Merkur u Ovnu (od 12. do 27. aprila 2020. godine)Evo kojim znakovima Merkur u Vodoliji donosi uspešan i srećan period:

Dobra strana ovog tranzita jesu češća verbalna i pismena izražavanja podrške voljenima, fluentnija komunikacija, te tendencija ka boljoj kooperaciji među prijateljima i istomišljeničkim grupama ljudi koji imaju za cilj da šire konstruktivne informacije.

Loša strana daje površnost, plitkost i slatke bele laži u odnosima, pogotovo tokom formiranja sanjarskog kvadrata s Neptunom, kao i u maju - za vreme Venerinog retrogradnog hoda.

Ovakva Venera predstavlja devojku koja ceni inteligentnog i artikulisanog muškarca, tako da oni koji osvajaju rečima sada imaju značajnu prednost.

Početak bivstvovanja Venere u Blizancima daje novu snagu ozbiljnim i ne previše posesivnim vezama jer se formiraju trigoni sa vazdušnim Marsom i Saturnom.

Takvi primeri će već sada u aprilu lakše disati, s tim što Veneru i pre početka retrogradnog hoda čeka Neptun u Ribama što je potencijalno upozorenje za sve one koji prethodne olakšavajuće impulse Venere shvate isuviše idealistički i olako. Kako za odnose, tako i za druge konkretne vrednosti, finansijska kretanja itd...nastavak na sledećoj stranici...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.