HOROSKOP - Venera je "spaljena" do 4. maja: Dogodiće se velike promene u LJUBAVI

Đotiš prognoza otkriva - Šta nam donosi "spaljena" Venera do 4. maja!

Evo ko će pronaći čistu ljubav...

Sunce je izvor vatre te ono uzrokuje spaljenost planeta koje mu se približe. Venera je spaljena kada je u orbiti od 10 stupnjeva udaljenosti od Sunca.

Ove 2021. godine, Venera je spaljena u periodu od 13. februara do 4. maja. Sunce je izvor vatre te ono uzrokuje spaljenost planeta koje mu se približe. Venera je spaljena kada je u orbiti od 10 stepena udaljenosti od Sunca.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Zaljubljenost, flert i strast: Evo kakvu nam energiju donosi Mars u Blizancima (od 4. marta do 23. aprila)

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA U PROLEĆE PRIVLAČE OBILJE: Zvezde im donose energiju uspeha i novac

Venera stoji za ljubav i partnerstvo, takođe i užitak, odnosno sve vrste zadovoljstva luksuza i komfora, olakšanja bola i patnje, estetike i lepote i slično. Sve te odlike i potencijali su pod uticajem Sunca, prekriveni njegovim sjajem. Astronomski gledano; u ovim trenucima ne možemo videti Veneru jer je sjaj Sunca prekriva. Tako dolazimo do zaključka da sve odlike Venere neće dolaziti do izražaja u periodu njene spaljenosti.

Sunce je ego ili naš ponos, on prekriva Veneru. Zbog ponosa ili ega mogli bismo doneti loše odluke u odnosima. Moguće ja da i neko drugi prema nama nastupi iz ega ili motivisan egom i bahatošću. U svakom slučaju ego se nameće ljubavi i užitku. Zato se tokom ovog perioda se ne preporučuje ulaziti u brak niti održavati slične ceremonije koje su povezane sa ljubavlju i odnosima.

S druge strane vatra simbolizuje strast i naglu manifestaciju kreativnog impulsa. To može biti dobro za kreativne projekte pod uslovom saradnje i uravnoteženih odnosa. Sunce u blizini Venere ima problem: ono prirodno zauzima centar ili želi biti u centru i dominirati, a Venera je planeta odnosa i partnerstva, sklada i saradnje, harmonije i balansa.

Da bismo ostvarili dobru saradnju, ali i uspjeh u kreativnim ili estetskim procesima trebamo biti spremni staviti ego u džep i podrediti se interesu partnerstva ili kreativnog cilja. Ne treba plašiti strastvene manifestacije naših želja za ljubavlju, estetikom, lepotom, umetnošću i kreativnošću. Bitno je samo biti svestan odnosa Sunca i Venere u ovom trenutku.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.