HOROSKOP - OČEKUJU NAS SUDBONOSNI SUSRETI: Šta nam donosi kvadrat Venere i Saturna (do 23. novembra 2020.)

Nekima će se vratiti prošle veze i partneri. Osobe iz prošlosti. Osobe iz nekih davnih inkarnacija. Svi susreti sada, izuzetno su važni.

Dok je na nebu Venera u kvadratu sa Saturnom da, kao neko ko taj aspekt ima i u natalu, kažem nešto. Teško je. Ponekad stravično bolno prolaziti transformacije. Boriti se sa strahovima. Nametnutim pravilima. Obrascima. Teško je suočavati se sa ranim gubicima. Smrću. Nevidljivim preprekama.

Jer emocionalna borba je najteža. Ono što drugi ne vide, a ti vidiš. Ponekad je to borba i sa odrazom u ogledalu. Jer, Venera i Saturn donose kožne bolesti, seboreje, suvoće. Pa ta ljuštenja kože podsećaju da skidaš delove sebe. Izuzetno je teško biti Žena koja raste u okovima Saturna. Ali, to je ujedno i neprocenjivo.

Pročitajte još:

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINE: Stiže nam najlepša energija ljubavi

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA JE NEMOGUĆE ZABORAVITI: Oni su posebni, zavodljivi i u život donose predivne boje

KADA SE POJAVI VAŠA SRODNA DUŠA, OSETIĆETE 4 STVARI: Ovo su znaci da ste sa partnerom povezani na duhovnom nivou

Emotivne odnose shvataš bolje, dublje, zrelije. Ne žuri ti se da postaneš Nečija jer si dovoljno svoja. Nije sve u tuđe vreme, nego u tvoje. Imaš svoj tajming. Za nositelje aspekta Venere i Saturna najbolji je brak iza tridesete godine. Iza Saturnovog povratka ili za vreme njega. Sve ranije ima veće šanse da propadne. Ovo je aspekt ljudi koji se ne mogu ukalupiti u društvo. Aspekt žena koje stare kao vino.

Što su starije to izgledaju mlađe. Život za njih počinje onda kada je za mnoge već nestao. Jer dok su drugi živeli, one su se borile sa hiljadu drugih stvari. I, kreće… polako i sigurno, to voljenje. Shvatanje sebe. Dostizanje ciljeva. Počinje zadovoljstvo svime što Jesi. Jer ništa nije dato. Sve si stvarao. Udario sebe sto puta o zid. Bio vlastita blokada. Barikada. Nokaut duše. Venera i Saturn su posebna ljubav. Ona koja nastaje iz borbe. Ruševina. Pepela. Ničega. Ali nastaje iz Tebe.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

  • 1 od 2

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.