Horoskop - Venera kreće napred, ljubav se budi: vaše srce sada sve vidi jasnije (od 25. jula)

Šta nam donosi Venera u direktnom hodu - očekuje nas dobar period za ljubav!

Horoskop - astro prognoza za Veneru u direktnom hodu!

U četvrtak 25. juna Venera kreće prema napred s 5′ Blizanca. U moru retrogradnih planeta, Venera će prva iskoraknuti prema napred, a naše srce će napokon jasnije videti. Moguće je da će nam biti potrebno još neko vreme i da treba da budemo strpljivi dok Merkur ne krene prema napred, a to će biti 12. jula jer je on vladar ove Venere, a trenutno se kreće retrogradno.

Znači ako ste od 12. maja do 25. juna bili u nekoj nedefiniranoj ili nejasnoj situaciji, izvesne su dve opcije. Ili ćete ju napokon prihvatiti ili ćete dobiti nove informacije vezane za tu temu.

Šta nam donosi pomračenje Sunca u Raku: 8 stvari koje će vam doneti radost i dobru sudbinu (21. jun)Šta nam donosi pomračenje Sunca u Raku: 8 stvari koje će vam doneti radost i dobru sudbinu (21. jun)Pomračenje Sunca donosi nove iskre radosti - evo kojih 8 stvari privlače dobru energiju i sjajne promene!

Ono što se dogodilo u navedenom periodu, sada će se početi dodatno rasplitati i razjašnjavati. Povlačenje iz odnosa, ljubavne igrice, prekidi, ili pak novi odnosi, sve će to biti na udaru promena.

Na primer ako ste upoznali nekog novog i krenuli u odnos, zavesa se pomera i vi jasnije vidite ko stoji preko puta vas i kuda bi taj odnos mogao ići dalje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.