HOROSKOP - VELIKO POMRAČENJE SUNCA I MESECA: saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje

Očekuje nas totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula! Saznajte šta nam horoskop predviđa tokom ovih mističnih eklipsi...

Što se tiče ovog Meseca on će biti neverovatan jer se u njemu osim dve eklipse dešavaju i retrogradna kretanja čak pet planeta. Veliki sudbinski preokreti su ispred nas pa se dobro pripremite Pomračenje Sunca se dešava u konjukciji sa severnim mesečevim čvorom na 10 stepenu a to je i stepen Jarca pa mnogi stavovi mogu biti nesalomivi gde može doći do tvrdoglavi i jaki odluka koje mogu izazvati konflikte kako kod pojedinaca tako i među širokim masama ljudi.

Uvek kada je pomračenje Sunca onda je i mlad Mesec pa svi možemo imati razne želje i kako Mesec deluje na naše emocije a dešava se u Raku onda bi trebali svi da više vremena provodimo sa svojom porodicom i da neke stare rane pustimo da zarastu,oslobodimo se strahova i razni frustracija. Pravi je momenat da ugađate sebi da radite šta volite i šta vas čini srećnim. Mnoge osobe za vreme ove eklipse će želeti obezbediti siguran život i oni koji nemaju svoj dom da ga steknu. Pojedinim osobama se to tako može i desiti da napokon se ostvare njihove želje. Sada je vreme da pojedine osobe kojim je dosadila rutina negde pobegnu i ludo se zabave sa sa svojim prijateljima ili novim poznanicima.

Mesečni ljubavni horoskop za jul 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za jul 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni horoskop za ljubav! Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u julu 2019. godine...

Saturn je vladar Jarca pa ovde Mesec može da pokreće osobe da budu uporne do prevazilaženja prepreka.Pomračenje se dešava na 24 stepenu gde pravi konjukciju sa Plutonom koji nam može pokrenuti snažnu vibraciju uma. Osobe koje imaju životne navike koje ih ne čini srećnim onda će poželeti da sve napusti i izađe iz svega. Mnoge osobe od ovih pomračenja mogu da otplaćuju karmičke dugove jer nam se neke stvari nikad ne dešavaju tek tako. Ova konjukcija Plutona i Meseca će nas prosto baciti da zaronimo duboko u sebe i spoznamo šta nam se dešava i kako možemo prevazići ili se izdići iznad životni problema ili blokade. Dobro sve treba odmeriti pre nego što donesete odluku jer posle nema povratka. Ova pomračenja se mogu osećati narednih pola godine zato dobro se potrudite da ne pravite kardinalne greške niti bežite od sopstveni uvida i emocija koje vam mogu odrediti životni put.

Ovo je uopšteno tumačenje još dublje sagledavanje određuje vaša lična natalna karta.

OVAN Kod vas ovo pomračenje utiče na polje porodice pa tu možete imati raznih dešavanja i sami ukućani mogu biti konfliktni pa čak svađe mogu da ispadnu i zbog novca. Sada nije vredno da isterujete pravdu i delite savete deci jer je velika tenzija . Od 16 kada je pomračenje Meseca vi onda možete imati problema sa poslovnim kolegama ili ličnom karijerom. Pojedine osobe mogu biti hrabre i pokrenuti nešto novo sa ukućanima ili posao.

BIK kod vas se dešava ovo pomračenje u vašem polju komunikacije ,braće,sestara,komšija ,okoline pa na tom polju možete imati neprijatnosti . Sada se baš ozbiljno treba potruditi da ne narušite i ono malo nekakvog odnosa i da ne budete mnogo oštri. Moguće su i neke brige oko finansija. Sreća pa neke planete će imati pozitivan uticaj tokom meseca. Od 16 će biti aktivna vaša 9 kuća koja je vezana za strance ,edukacije, moral ,rešenja problema pa možete doživeti spoznaju za rešenje stvari i drugačiji pogled na život i novac.

BLIZANCI ovo pomračenje pada u vašu kuću finansija ,imovine pa se na tom polju dešavaju promene u najmanju ruku da spoznate gde ste do sada pravili grešku. Postoji mogućnost da poželite promeniti posao i radite nešto drugo. Od 16 kada je pomračenje meseca u vašem 8 polju koje je zaduženo za regeneraciju,seksualnost,finansije od partnera pa će pojedine osobe dobiti i nasledstvo ili nešto od partnera. Pojedine stvari trebate dobro sagledati i više obratiti pažnju na zdravlje.

RAK kod vas se dešava ovo pomračenje pa je jako bitno da obratite pažnju na sebe i svoj uticaj na društvo da se pokažete u pravom svetlu. Pojedini Rakovi mogu da dožive i ogovaranja pa bi trebali to da saseku u korenu. Kada su finansije u pitanju obratite pažnju na vaše misli o njima i kako raspolažete sa njima. Od 16 kada bude pomračenje meseca tada će bitno uticati na vas i vašu decu pa se trebate opustiti jer će biti sve dobro na kraju. Ovo je vaš mesec pa ne brinite ni za zdravlje.

LAV kod vas se ova pomračenja dešavaju na posao ,svakodnevni život,zdravlje,duhovnost. Kako će Mesec biti u konjukciji sa Plutonom koji je vladar vaše kuće porodice onda možetena tom polju očekivati promene i čak svađe. Dugo ćutanje i nezadovoljstvo ako ga imate sada može da se iznese kroz teatralno ponašanje. Mnogi Lavovi mogu kroz ovaj period imati neke košmare ili poruke kroz snove. Neke stare načine ponašanja i gledanja na stvari sada mogu da se odbace i da se vaša duša oslobodi mnogi toksina koji su je pritiskali.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.