HOROSKOP velike sreće i snažne ljubavi: kako da iskoristite magiju pomračenja punog Meseca u Lavu SUTRA uveče

Pomračenje Meseca u Lavu probudiće osećanja u vašoj duši i podsetiće vaše srce kako se budi ljubav! Da li ste spremni da se ukrcate na brod koji plovi magijom zimskog Meseca?

Pomračenje Meseca u Lavu, u noći između petka 10. februara i subote 11. februara 2017. godine donosi nam mnoštvo pozitivnih aspekata! Nazivaju ga još i "Snežni Mesec" jer ga dočekujemo u mesecu u kojem tradicionalno bude najviše snega!

Ako na pravi način iskoristite prelepu simetriju sa Saturnom, možete svoje talente da pretvorite u istinsku magiju! Sunce u opoziciji sa Mesecom unosi snažnu dinamiku, ali i potencijal za konflikt u odnosima među partnerima, na poslu kao i kod kuće, među prijateljima, ali i članovima porodice, piše Lovesensa

Horoskop najavljuje neočekivanu sreću: Ove 3 prelepe stvari vam donosi retrogradni Jupiter...

Za početak, pripremite se za erupciju osećanja, na razbuktale instinkte, na emotivni vrhunac koji će koncidirati sa eklipsom. Potrudite se da sagledate objektivno najprisnije odnose, da razumete kako svoje potrebe i namere tako i namere druge strane. Ne zaboravite, bilo kakva neravnoteža dovešće do disharmonije.

Lav je vladalac koji očekuje da se prema njemu svi ponašaju kao prema krunisanoj glavi! Međutim, tu krunu često stavi i naše "unutrašnje dete", pa je potrebno da nađemo ravnotežu. Pomračenje nam daje priliku da pogledamo dobro svoju senku, a senka Lava je arogancija, ponos, ponašanje "primadone".

Iskoristite pomračenje da raščistite emocionalni prtljag koji nosite već punih šest meseci. Horoskop za ovo pomračenje pokazuje da će se situacija menjati kao starinska fotografija - treba vremena da se "razvije". Jupiter u opoziciji sa Uranom komplikuje lične veze i pojačava vašu potrebu za ličnom slobodom, žeđ za uzbuđenjima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.