Horoskop - večeras pogledajte u nebo: pun Mesec u Vagi i nova vizija bliske budućnosti (8. april 2020.)

Evo kakve promene u bliskoj budućnosti donosi pun Mesec u Vagi!

U sredu, 8. aprila u 4 sata i 35 minuta dogodiće se pun Mesec u znaku Vage. Biće posebno sjajan i veliki, pogledajte večeras prema nebu.

Vaga je u astrologiji simbol odnosa sa drugima, partnerstva kako poslovnih tako onih privatnih. Vaga nosi i simboliku braka, pravde, parnica, načina na koji sarađujemo sa drugima.

Ovaj pun Mesec pokazuje nam kako da uravnotežujemo stvari, prilazimo drugima spremniji na kompromis i povezivanje, ali ne na vlastitu štetu. Sunce u Ovnu traži i potvrđivanje vlastitog Ja, ali opet ne na štetu drugih.

Horoskop - Ružičasti Supermesec donosi predivnu energiju za ova 3 znaka: ljubav i kosmos su na njihovoj straniHoroskop - Ružičasti Supermesec donosi predivnu energiju za ova 3 znaka: ljubav i kosmos su na njihovoj straniEvo kojim znakovima će Ružičasti Supermesec doneti nešto prelepo, romantično i nadahnjujuće!

Do narednog punog Meseca u maju više ćemo se baviti našim odnosima, spajaće nas, ali i razdvajati sa drugima. Neki će ući u novu vezu, drugi će raskinuti loš odnos ili naprosto shvatiti šta im treba u tom partnerskom smislu da bi bilo zadovoljniji.

Na delu su tri snažna aspekta koja će popratiti ovaj pun Mesec.

Mars i Uran podstiču nas na nestrpljivo i impulsivno delovanje. Nešto se želi osloboditi, strgati okove sa sebe, krenuti prema napred, uprkos svemu. Nemirni smo i spremniji da rizikujemo, pa šta bude.

Merkur u Ribama i Pluton u Jarcu stvaraju pozitivan aspekt koji nam omogućavaju da dublje prodremo u srž stvari. Naš um postaje detektor svega što je lažno i skriveno. Rečima možemo ogoliti istinu, dopreti do drugih ljudi, uverljivo prezentovati svoje misli.

– istražujemo

– otkrivamo ono što je skriveno

– pomažemo drugima kroz razgovor

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.