Horoskop - večeras nas očekuje neverovatnu ljubavna hemija: Venera i Jupiter donose rast na polju ljubavi i novca

Danas nas prati nekoliko čudesnih aspekata, a evo kako da do kraja dana iskoristite čarobnu energiju venere i Jupitera!

Dan ima nekoliko važnih aspekata.

Sunce u Biku ulazi u pozitivan aspekt sa Neptunom. Budi se inspiracija. Kreativni smo, maštoviti, želimo učiniti nešto dobro za druge jer nas to ispunjava osećajem zadovoljstva. Pružajući drugima imamo utisak da pritom dajemo i samima sebi. Intuicija je naglašena, pa možemo osetiti i pojmiti više nego inače. Razumevanje koje sad možemo uspostaviti sa bliskom osobom ne mora nužno biti verbalno.

Dopustite sebi da osećate. Mesec je u Raku pa se sad lakše možemo povezati sa svojim unutrašnjim "glasom", s onim osećajem u stomaku koji nam govori šta je dobro, a od čega je pametno udaljiti se.

Horoskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineHoroskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

Venera u Ovnu stvara dva aspekta. Jedan je pozitivan sa Jupiterom u Strelcu, drugi je zahtevniji, a radi se o kvadratu s Plutonom.

Venera i Jupiter utiču na porast dobrih prilika na polju ljubavi, odnosa i novca. Zato je danas dobar dan za preduzimanje aktivnosti na tom polju. Tražite li ljubav, vezu, želite li se povezati sa nekim, izrazite svoju naklonost, budite nasmejani, otvorite se prema novim mogućnostima bez straha.

Zabavite se i ne dajte nekim starim ranama iz prošlosti da vas spreče u odvažnim i pozitivnim aktivnostima. Venera i Jupiter omogućavaju rast na polju ljubavi i novca, nova poznanstva, podršku i povezivanje s drugima.

Dobro je imati na umu da Pluton dolazi po svoje kada su u pitanju ljubav i novac. Njegov izazovni uticaj na Veneru može stvoriti određenu dozu sumnje, ljubomore ili posesivnosti zbog kojih se uplićemo u zakulisne igrice, bojimo se gubitka dominacije u odnosima, pa sabotiramo odnos putem provokacije, odbijanja, udaljavanja od partnera iako je to nešto što u dubini duše najmanje želimo.

Horoskop za Veneru u znaku Bika: mnogima će se cela subina promeniti do 9. juna 2019. godineHoroskop za Veneru u znaku Bika: mnogima će se cela subina promeniti do 9. juna 2019. godineHoroskop otkriva kako će na našu sudbinu uticati ulazak Venere u znak Bika! Put ove planete biće sada drugačiji zbog prisustva…

I tada očekujemo, nadamo se da će partner potrčati za nama. Ako to izostane padamo u očaj. Zato se klonite opasnih igrica kojima najviše možete naštetiti samima sebi.

Sa ovim aspektom možemo u drugima videti neki kvalitet, osobinu koju priželjkujemo za sebe, pa nas to doslovce opčini.

Venera i Pluton mogu podstaknuti i na sklonost manipulaciji, kontroli. Želimo doći u posed nečije tajne ili onog što smatramo da partner od nas skriva. Želimo iskopati nešto što je ispod površine, a često nam nije uvek jasno o čemu je reč.

Ovaj aspekt može i ojačati strast u odnosima, doneti jaku hemiju, instant privlačnost.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.