Horoskop - večeras nas očekuje čaroban obrt sudbine: evo šta treba da uradite dok traje magija Meseca i Urana

Mesec i Uran večeras plešu i kreiraju našu sudbinu! Evo kako da ovu čaroliju iskoristite na najbolji način...

Današnji dan (25. jul 2019. godine) vodi nas u neku unutrašnju ili spoljnu promenu. Mesec i Uran su se oko podneva združili. Ovo je dan neočekivanih obrta i promena.

Druga Mesečeva četvrt govori da nešto uklonimo iz života, završimo, da se oslobodimo energija koje nas ne puštaju napred. To može značiti pospremanje ili rešavanje predmeta, hrane, nepotrebnih misli ili zaključivanje s nekim osobama. Ta energija moćno je prisutna sledećih pet dana, sve do mladog Meseca 1. avgusta 2019. godine.

Svaka "greška" istovremeno je promena. Svaka promena vodi do pravog puta. U teškoćama vidimo pravo lice ljudi. Tako se kristaliziraju stvari. Kod nekih izbledi dobrota i lepota reči.

Danas radite nešto što inače ne radite i posmatrajte.

Uran nas danas oslobađa, daje osećaj slobode i želju da se ne osećamo sputano. To se može odnositi na prostor u kojem boravite, druženje s ljudima, način delovanja.

Ako ste na odmoru, isključite se iz svakodnevice, ne činite ono što inače činite. Budite pažljivi, možda baš tako dobijete uvid kakvu ćete promenu uvesti u svakodnevicu.

Neka vam je lep ovaj četvrtak i priuštite sebi nešto što već dugo niste priuštili...

Šta nam Univerzum danas poručuje: važna poruka za 25. jul 2019. godineŠta nam Univerzum danas poručuje: važna poruka za 25. jul 2019. godinePoruka Univerzuma za 25. jul 2019. godine - Otvori svoje srce za ljubav, zavoli sebe.

Izvor: Sensa.hr/Sensa.si

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.