HOROSKOP vatrenog temperamenta: šta nam donosi turbulentna promena Marsa u Raku

U srcu će se upaliti plamen koji je već dugo ugašen, a razum će prepustiti odluke unutrašnjem glasu! Evo šta nam astrolozi predviđaju za naredni period...

Osećate li se ovih dana neki neobjašnjiv umor, bezrazložnu razdražljivost, sve Vas iritira, svadljivi ste, spremni ste da skočite u vatru i za najmanju sitnicu? Otkako je 5. juna 2017. godine Mars ušao u znak Raka, a nedugo zatim, u istom znaku mu se pridružio i Merkur 22. juna, svaka naša akcija, svaka naša misao, vođena je emocijom. Sama reč emocije koren vuče iz latinskog glagola "emovere'' (pokrenuti se, krenuti iz). Sve što ovih dana radimo, govorimo ili pišemo, rezultat je našeg prvog utiska, prve reakcije na svet oko nas i najčistiji odraz našeg temperamenta.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2017. godine...

Da li je Marsu mesto u Raku? Da li je Mesec (naša duša, čulna spoznaja, osećaj, doživljaj), dobar domaćin Marsu (borba, rat, udarac, akcija, prvi tempo)? Naravno da nije. Marsov posao nije razmišljanje, već akcija. On udara glavom kroz zid, on ne postavlja pitanja. Za pitanja je zadužen Merkur, ali ne lezi vraže, i on je u ovom periodu zašao u znak Raka. Nepromišljeni smo, sve radimo "na prvu loptu'', pitanja dolaze kasnije, ako ih uopšte ima.

Preko puta Marsa u znaku Raka, našao se retrogradan Pluton u znaku Jarca. Obratite pažnju u kojem polju u Vašem radixu se trenutno nalazi tranzitni Pluton, Kao najsporija planeta, Pluton se u određenom polju zadržava nekoliko godina i pokreće događaje koji vas pomeraju iz temelja i menjaju iz korena vaš odnos prema temama polja kojim Pluton tranzituje. U okviru Plutonovog tranzita kroz određeno polje, njegov uticaj biće najočitiji kada mu se kroz aspekt pridruži i tranzitni Mars. Najkraće rečeno, Pluton treba posmatrati kao pasivnu, a Mars kao aktivnu komponentu tog sistema.

Početkom jula, ova opozicija je bila egzaktna, ali pun Mesec 9. jula na osi Rak-Jarac, produžiće delovanje ovog aspekta sve do izlaska Marsa iz znaka Raka (21. jula) tj. narednog mladog Meseca (23. jula).

Francuski pisac iz 17. veka, La Fontaine, koji je i sam u natalu nosio opoziciju Marsa i Plutona, rekao je: ,"Čovek često sretne svoju sudbinu na putu kojim je izbegavao poći.''

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.