Horoskop uzbuđenja i akcije: evo šta morate da uradite pre nego što Mars uđe u znak Riba

Završite važne poslove pre nego što Mars uđe u Ribe! Evo zašto...

Mars, simbol akcije, ulazi 19. decembra 2016. godine u znak Riba u kome je njegov uticaj znatno oslabljen, što znači da bi bilo bolje da neke važne poslove završite do sredine decembra, dok je ova planeta u ekscentričnoj Vodoliji, uvek spremnoj na rizik.

Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars govori o tome koliko ste preduzimljivi, kako stičete ugled i upuštate se u nove izazove. Astrološko polje u kome se nalazi planeta akcije, pokazuje gde možete da očekujete uzbuđenja, ali i sukobe, jer tu trošite i ulažete mnogo energije, pa je neophodno da se izborite sa teškoćama. Pozicija Marsa pokazuje koliko ste borbeni, kako se snalazite u teškim situacijama i šta vas ljuti.

Ukoliko vam je natalni Mars u poslednjem zodijačkom znaku, u zavisnosti od aspekata koje obrazuje sa ostalim planetama u vašem horoskopu, možete da budete prilično ranjivi, ćudljivi, neodlučni, skloni izolaciji... Možete da se pretvorite u zanesenjaka koji dane i dobar deo noći provodi prikovan za kompjuterski ekran i povremeno podigne glavu da osmotri šta se to dešava oko njega.

Lunarna astrologija: kako će Mesečeve mene uticati na nas u doba Nove godine (od 12. decembra 2016. godine do 8. januara 2017. godine)...

Budući da se Mars, posle dve godine, približava tranzitnom Neptunu, u drugoj polovini meseca umetnici će biti posebno nadahnuti. Na žalost, istovremeno raste opasnost od raznih vidova zavisnosti, alkohola, droge, kocke, antidepresiva...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.